torstai 29. lokakuuta 2009

Joy Games !

Lauantaina oli siis Joy Games-tanssikilpailut, jotka käytiin Turun konserttitalolla :) Me tavattiin konserttitalon aulassa klo. 10 aamulla. Kun kaikki oli tullut paikalle, lähettiin kävelemään reipasta vauhtia kohti raunistulan koulua. Menimme sinne sen takia, kun kilpailupaikalla oli niin paljon väkeä ja hälinää ettei siellä olisi mahtunut kunnolla treenaamaan tai laittamaan hiuksia ym. Meidän kanssa koululle tuli myös Spuma-tanssiryhmä johon Sussutkin kuuluu :)
Koululla laitettiin meikit ja hiukset kuntoon. Meidän teemana oli motorgirls in USA joten kampaus piti olla teemaan sopiva. Ensin suoristimme toistemme hiukset ihan tikkusuoriksi, ja laitoimme tiukat ponnarit, ei yhtään pinnejä. Sitten laitoimme geeliä koko päähän niin paljon että hiukset pysyivät siinä asennossa mihin ne oli laitettu :D Lopuksi vielä suihkutettiin paljon lakkaa. Tämän jälkeen olimme kunnon liimalettejä ;D Meidän esiintymis asu oli: nahkahousut, ja t-paidat joihin itse piirsimme amerikan lipun ja leikkelimme niitä meille sopiviksi ;) Teimme koululla läpimenoja ja lähdimme pian takaisin konserttitalolle päin.

Perillä kaikkia alkoi jännittää jo aika paljon, paitsi iidaK:ta jota ei jännitä ikinä :D Vaihdoimme esiintymis vaatteet päälle kiireessä pienessä pukkarissa. Esiintymisvuoroon oli vielä hetki aikaa joten ehtisimme tehdä monta "mikkihiiri-suoritusta". Eli tehdään pienesti musiikin kanssa. Teimme nostoa vielä pari kertaa, että saataisiin siihen varmuus. Kohta meidät pyydettiin tilaan, josta mennään pian lavalle. Vaikka jännitti, oli taas kivaa päästä lavalle esiintymään ! :) Esitys meni tosi hyvin ja katsomo pääsi heti mukaan meidän teemaan ;) Hymyä ei ainakaan puuttunut meidän hauskasta ohjelmasta, ja ohjelman loputtua me kaikki oltiin ihan fiiliksissä ;D

Siirryimme melkein heti katsomoon katsomaan muita esityksiä. Meni aika kauan ennen kuin oli Spuman vuoro. Spuman tanssi oli hieno ja hauska!
Aulaan oli muiden esitysten aikana tullut lista johon oli merkattu joukkueet, jotka ovat kolmen parhaan jatkossa. Siellä luki myös Sanix kahden muun joukkueen kanssa (; Kaikkien esitysten loputtua lavalle pyydettiin alle 14 vuotiaiden kolme parasta joukkuetta, johon mekin siis kuuluimme :) Lavalla kuuluttaja ilmoitti voittajan. 1. Sanix 2. tanssitupa 3. Liedon Luja Miirut :) Olimme kaikki tosi onnellisia voitosta, koska viimeksi ylsimme neljännelle sijalle. HIENOA !
Saimme todella hyvää palautetta tuomareilta ja meitä oli kehuttu paljon :) Teimme siististi ja teema tuli hyvin esiin :) Palkinnot saatuamme lähdettiin onnellisina kotiin palautumaan ;)


Tällä viikolla Sanixilla alkoi PKK 2 (peruskuntokausi) ja nyt harkoissa treenataan paljon hyppyjä, ponnuvoimaa ja vartalonhallintaa ym. :) Uutta kevään ohjelmaa on nyt tarkoitus alkaa hiomaan aivan yhtä aikaiseksi ja liikkeet yritetään saada ihan samanlaisiksi. Ensi lauantaina tullaan katsomaan innolla kisoja ja kannustamaan joukkueita hyvään suoritukseen ! :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisko jotai kuvii tai videoo nähdä? :)

Anonyymi kirjoitti...

sitä samaa meinasin pyytää :)

Anniina kirjoitti...

Sussu valkku laittaa sanix nettisivulle kuvia ja meidän tanssin videona galleriaan lähipäivinä :) ps. näätte tanssimme tyttökisoissa, sillä esiinnymme siellä tanssilla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteko kirjoittaa noista toivomuksista=)

Anniina kirjoitti...

kirjoitamme heti kuin aikaa vain riittää :)

Anonyymi kirjoitti...

näin teijät aluekisoissa! mitkä oli teijän lempijoukkueet? :)

Anniina kirjoitti...

Pidimme monista joukkueista, osalla oli todella hienoja ja mieleenpainuvia ohjelmia :) Itse tykkäsin tosi paljon liliumeiden, tinamien, miirujen, nefrien ja molempien dominoiden ohjelmista! :) harmi kun pippurit eivät kisanneet olisi ollut mukava nähdä heidänkin ohjelmansa. Myös bixbeillä oli tosi hieno ohjelma ;)Hienoja ohjelmia oli vielä paljon enemmänkin, mutta tässä oli muutama minun suosikeistani.