maanantai 5. lokakuuta 2009

onnistunut ohjelmaleiri :)

Sanixin leiri onnistui jälleen erittäin hyvin :) Leirin sisältöön kuuluui enimmäkseen ohjelman treenaamista, mutta myös lenkille ehdittiin juoksemaan. Perjantaina ja lauantaina juostiin 30 min. lenkit ja sunnuntaina vähän pidempi 45 min. lenkki. Nyt saatiin hyvä alku lenkki-kaudelle ja lenkkeilyä jatketaankin kotona. Teimme myös pitkän, tunnin liikkuvuuden ja Sussut huomasivat meidän tyttöjen menneen eteenpäin liikkuvuudessa :) JES ! Uimista ei tietenkään unohdettu. Perjantaina ja lauantaina meillä oli uimassa kovat taistelut vesipallossa omia joukkuekavereita vastaan :D Pienimmillä kavereilla ei edes ylettänyt jalat pohjaan ja siksi peli oli raskasta mutta tosi hauskaa ! Kiljuttiin ja huudettiin ihan kamalasti kun oli hirveä kamppailu pallosta, kumpi joukkue sen saisi :D Sussu tuli kutittamaan ja käytti muitakin konsteja jotta saisi pallon omalle joukkueelleen ;D Uimisen jälkeen oli kurkku kyllä ihan kipeänä kaikesta huutamisesta ;D Olimme auditoriossa opettelemassa SM-sääntöjä ja katsoimme eri joukkueiden ohjelmia. Nyt on säännöt jotenkuten opeteltu ja ne olikin hyvä opetella tässä vaiheessa :)

Ohjelma saatiin tosi hyvään kuntoon siihen nähden, missä vaiheessa kautta ollaan :) Harjoittelimme myös kovasti nostoa ja nyt kaikilla on haba kipeänä ;) Nostoa pitää vielä harjoitella, että se on varma ja sujuu hyvin. Ohjelmassa on kohtia jotka saa Sussuillekkin kylmät väreet, eli tunnelma välittyy jo hyvin (; Tekemistä on vielä ohjelman kanssa ja myös siinä, että saadan kaikkien tyttöjen hypyt ym. samanlaisiksi :) Teimme myös puolet ja puolet-suorituksen, eli siis ensin tekee toinen osa joukkueesta ja sitten toinen. Suoritukset menivät jo hyvin ja Sussut, sekä tytöt olivat tyytyväisiä tekemiseensä.

Nyt Sanixilla on vielä viikon tavallista treeniä, sitten alkaakin 2. viikon tanssitauko, jossa treenataan tanssi kilpailu kuntoon :)

Maanantai ja tiistai on vapaata tällä viikolla siksi, että saamme palautua, ennen seuraavia harkkoja :)

-LINDA (;

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä joukkueen ohjelmia te katoitte sielä auditoriossa?:) onko se teidän kevään ohjelma jo ihan valmis ja tsemii kevääseen:)

Linda kirjoitti...

moiks (; Katsottiin monia eri joukkueiden ohjelmia. Kevään ohjelma on jo valmis, kauden aikana varmaan muuttuu vielä, mutta valmis siis on :) Ja kiitti tsempistä ! (;

Anonyymi kirjoitti...

mikä on kevään ohjelman teema, jos sellaista paljastette?! (:

Anniina kirjoitti...

emme paljasta teemaa kevään ohjelmasta :) näätte sitten kisoissa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisiks te tehdä sellasen jutun, mihin vois toivoa mistä kirjotatte? Ei tapahtumista vaan muusta, esim. esimerkki harkkakerta tai valkuista tai teijän unelma voimistelussa:) siin tais ollakin mun ehdotukset:D

Linda kirjoitti...

Kiitti ehdotuksista ! :) täytyy laittaa mietintämyssyyn ;)

Anniina kirjoitti...

kiitti ehdotuksesta. Laitoinkin kyselyn oikeaan reunaan :) eikun vastailemaan.