maanantai 30. marraskuuta 2009

SM-kisojen esiintyminen


Kokoonnuttiin Kupittaan hallille sunnuntai aamulla kymmenen aikaan ja ruvettiin heti laittamaan hiuksia ja meikkejä. Ponnarin suoristuksen jälkeen lähdettiin kuuntelemaan musiikkia ja tekemään muutamia mikkihiiri-kertoja. Sitten tehtiinkin jo oma lämppä ja treenattiin omia juttuja hetki. Sen jälkeen tehtiin yhdessä Sussujen kanssa laskuilla läpi koko tanssi pari kertaa.
Kun saatiin laskut tarkistettua käytiin vaihtamassa esiintymisvaatteet ja kiiruhdettiin katsomaan Pippureitten ohjelmaa :) Pippureitten hienon suokan jälkeen siirryttiin "sisääntulo kulmaamme" ja treenattiin vielä joitain tasapainoja tai hyppyjä ja sitten tehtiinkin jo Sanix piiri ja sussujen lähdettyä katsomon puolelle tehtiin vielä tsemppitaputukset joukkueen kesken ja annettiin idalle kaikki jännitys toisilta kun se suodattaa ne kokonaan pois :D
Kaikkia jännitti ihan hirmuisesti (paitsi Idaa joka ei jännitä ikinä) koska ei oltu pitkään aikaan oltu matolla ja Kupittaalla oli finaalipäivänä hirmuisesti yleisöä! :)
Kun meidät kuulutettiin lavalle vedettiin kovat Motorgirls ilmeet naamalle ja marssittiin matolle ;)
Matolla sytty kaikille taas se kisafiilis mitä kaikki on kaivannu, vaikkei kisattukkaan :)
Tanssi meni ihan hyvin vaikka Amanda ja minä ollaan treenattu sitä vasta 2 viikkoa ja jouduttiin vaihtamaan vähän kuviopaikkoja ja kuvioita kun lisättiin meidät sinne.
Saatiin hyvää palautetta ilmeistä ja tanssi oli kuulemma hauska, kiitos! :)

Esiintymisen jälkeen siirryttiin katsomaan kisoja ja olikin tosi jännittävät kisat loppuun asti!
Onnea kaikille mitalisteille :)

4 kommenttia:

Ida KOO kirjoitti...

elisal kauhee tilitys siitä ku mä en jännitä :---------D

Anonyymi kirjoitti...

näyttääpä kivoilta noi teiän esiintymisasut :) haluisin kysyä yhtä juttua, eli onks teiän joukkueella "ystäväjoukkueita" ? tai pidättekö yhteyttä johonkin/joihinkin voimistelujoukkueisiin esim. netin välityksellä tai näättekö ihan livenä ? jos teillä ei erityisemmin sellasta kaverijoukkuetta ole, niin haluaisitteko, ja mihinkä joukkueeseen haluisitte erityisesti tutustua ? oisin tosi kiitollinen jos vastaisitte:)

Anniina kirjoitti...

Onhan meillä kavereita myös muista joukkueista :) Monien sanix tyttöjen koulussa on esimerkiksi Tinameita ja Dominoita :)Mesen välityksellä juttelemme monien eri joukkuelaisten tyttöjen kanssa. "Livenä" olemme kavereita lähes kaikkien turkulaisten "vastustaja" joukkueiden kanssa ja myös muidenkin. :)Sitten on myös niitä joukkueita keitä emme erityisesti tunne mutta silti kehumme toistemme ohjelmia. :) On monia joukkuieta keitä olisi kiva tuntea, esimerkiksi Deltat olivat todella upea joukkue.

Valkku kirjoitti...

Meillä ei ole ns. ystäväjoukkuetta, jonka kanssa tekisimme säännöllistä ja suunnitelmallista yhteistyötä. Olisimme kyllä kovin innostuneita kyseiseen yhteistyöhön, jos joku joukkue innostuu siihen kanssamme!

Ehdotuksia otetaan vastaan. Yhteyttä vain valkkuihin! Se voi varsin mainiosti olla muulta paikkakunnalta ja matkustaisimme vuorotellen toisen joukkueen kotisaleille treenaamaan yhdessä.