keskiviikko 9. joulukuuta 2009

kuulumisia (:

Elikkäs sanixin harkkoihin kuuluu treenaamista, ohjelmia ja kovaa treenaamista ;)
Lauantaina on Pyrkivän joulujuhla ja esiinnymme siellä kolmella eri ohjelmanumerolla. Aloitamme juhlan tanssilla motorgirls in USA, sen jälkeen esitämme noin puolivälissä viime kevään ohjelman ja onneksi mä ja ade päästiin siihen mukaan vaikka ei kaikkia taito -ja liikkuvuusosia voidakkaan tehdä. Kyllä se on niin ihana ohjelma että olisi tullut tippa linssiin, kun näkee muiden tekevän sitä. :) Sitten päätämme juhlan "yllätysnumerolla", jonka olemme tämän viikon aikana tehneet.
Kaikki haluavat myös nähdä Alinan pikkusiskon Olivian esityksen juhlassa, koska hän on niin suloinen ja 120% sanix fani :D Juhlasta tulee varmasti hieno! :)

Lähiviikot ovat olleet erikoisia myöskin sen takia että kukaan ei tee enää sivussa!! :) Joka ikinen tyttö on tekemässä yhdessä ja sitä on itsekin outo katsoa kun esimerkiksi baletti tunnilla on pitkä liuta tyttöjä. Tosin ade ei tee vielä selän taivutuksia eikä hyppyjä ja mä jätän vielä isot venytykset väliin.
Nyt meitä tekee siis 8 tyttöä :)

Tämän viikon perjantaina sussut saavat kevään mallipuvun. Sitä innolla odotellessa! :)
Me tytöt olemme saaneet nähdä pienen palan tulevan puvun kangasta ja kaikkien mielestä se oli tosi kiva :) ei siitä sitten sen enempää.. ;D

Nyt treenataan vielä ihan täysiä muutama viikko ja sitten onkin ansaitun joululoman aika!!
Sanix toivottaa HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE! :)

Ei kommentteja: