keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kuulumisia :)

Moikka! Meillä alkoi hiihtoloma maanantaina ja nyt on vielä hetki aikaa lomailla ja ollaan saatu rentoutua kunnolla :) Maanantai oli täysin lepopäivä, eli silloin ei saanut tehdä kotona mitään treenejä, vaan pelkkää lepoa. Muihin lomapäiviin sisältyy kotitreenejä, mm. pitkä liikkuvuus ja paljon ohjelman tasapainojen harjoittelua ja kertausta. Perjantaina lähdetään leirille Kisakallioon (:

Ollaan katseltu innolla eri joukkueiden Tarton suorituksia youtubesta ja ohjelmat oli mielestäni tosi kivoja! Siinä tuli taas se ihana "kisafiilis" ja nyt tekee kovasti mieli mennä kisamatolle tekemään uutta ohjelmaa (;

Harkoissa ollaan tehty "powereita" elikkäs harkkojen aluksi tehdään kolme läpimenoa, niin että kun ollaan päästy loppuasentoon meillä on 10sekuntia aikaa olla valmiina taas alkuasennossa. Ensimmäinen läpimeno ihan täysillä, toinen kerta ilman hyppyjen taivutuksia ja muita seläntaivutuksia, ja kolmas kerta tehdään ilman hyppyjä. Harjoitusten lopuksi tehdään vielä samat kolme suoritusta. Kunnon mukaan powereita lisätään aina enemmän ja enemmän ja tavoiteluku on aika korkea. Näiden suoritusten tarkoituksena on lisätä kuntoa niin, että kunto nousee ja siten jaksaa tehdä ohjelmaa läpi niin, ettei heti hengästyisi.

Nyt meidän uusi puku on viittä vaille valmis! Joidenkin tyttöjen pukuja korjaillaan vielä vähäsen, mutta äidit ovat jo ahkerasti liimailleet pukuihimme strasseja :) Kimallusta meidän puvuista ei ainakaan puutu ;)

Kivaa hiihtolomaa (; !

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei onko tää teidän blogi Blogilistalla? Jos ei, ni voisitteko lisätä? Ois niin kätevää kun vois seurata tätäkin sitä kautta! :) Tsemppiä kisakauteen, teillä on varmasti upee ohjelma!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on blogilista, mistä semmosen löytää? :o
-tietämätönSANIXFANI-

Anniina kirjoitti...

Minä en itse edes oikeastaan tiedä mikä on blogilista tai miten sinne liittyä, mutta meidän joukkueen tietsikkanero elisa varmasti tietää :D Juttelen hänen kanssaan :)

Anonyymi kirjoitti...

www.blogilista.fi, se on sellanen sivusto jota kautta voi liittyä eri blogien lukijaksi ja sieltä näkee aina kun johonki blogiin tulee uus postaus. Sinne on helppo lisätä oma blogi kun rekisteröityy sinne :) sitä kautta voi seurata ainaki Xonoxin, Escadan ja Kristallien blogei ja Flexible Worldia :)

Linda kirjoitti...

Kiitos tiedosta! En itsekkään tiennyt blogilistaa :D Kirjoitetaan muuten varmaan pian kisakallion leiristä :)

Elisa kirjoitti...

voivoi linda ja anniina, mäpä käyn laittamassa meijät listaan :D

Elisa kirjoitti...

Noniiiin, nyt ollaan siellä :)