lauantai 17. huhtikuuta 2010

Voitto aluemestiksistä (;

Herättiin taas aikaisin aamulla ja saavuttiin kaikki seitsemäksi hallille koska osan hiukset ja meikki oli laitettava jo ennen harkkasuokkaa kun sen jälkeen ei olis enää ehtinyt koska kisattiin jo viidensinä :)
Harkkasuokka ei mennyt hyvin, siinä oli taas paljon tutinaa ja vähän eriaikaisuuksia. Sussujen palautteen jälkeen lähdettiin tekemään palauttavia ja tehtiin joukkueen kesken yksi "mikkihiiri" suoritus, eli himmailtiin musiikin tahtiin ja korjattiin aina omat virheet ku tuli sellanen kohta.

Sitten mentiinkin syömään ja laittamaan loppujen hiukset ja meikit. Alettiin lämppäilemään vähän yli 10 ja hiottiin vartaloita ja muuta sen sellaista. Sitten juostiin laittamaan puvut päälle, pukkarissa oli tosi ahdasta muttei uskallettu mennä suihkutiloihin vaihtamaan koska keväällä08 vaihdettiin jonka seurauksena lindan puvun toinen puoli oli ihan märkä kun mentiin alkumarssiin :D Kun päästiin takaisin treenipaikalle puvut päälllä, tehtiin pari kertaa musiikin kanssa mikkihiiri suokkia ja sitten juostiinkin jo alkumarssiin :D Alkumarssin jälkeen jatkettiin treenailua vielä hetki ja sitten siirryttiin harkkamatoille.



Tällä kertaa varattiin paljon aikaa rituaaleihin, koska muissa kisoissa ollaan jouduttu tekeen ne pikakelauksella ja mentiin siis jo 2 joukkuetta ennen omaa suokkaa sanix piiriin ;)
Fiilis nousi korkeelle kun koko sali kannusti kun mentiin matolle! kiitos kaikille (:
Kisasuokka meni ihan hyvin, mutta siellä oli vielä muutama kohta mikä ei mennyt yhtäaikaa. Ensiviikolla keskitytään erityisesti loppuohjelmaan ja että saadaan nollasuorituksia.


Pisteitä saatiin 15,78, jolla oltiin ekalla sijalla :) Toiseksi tuli Tinamit ja pronssilla oli Liliumit, onnea molemmille! =)



Lopuksi meidän piti mennä yhdessä tivoliin joka oli ihan hallin vieressä, mutta koska satoi ei lähdetty :( Joku toinen kerta sitten. Jäätiin siis vain katsomaan kisat loppuun ja kannustamaan muita joukkueita. Ennen palkintojenjakoa otettiin parit kuvat :D





Sekä yritettiiin koota SANIX hamppari.....


...joka ei päättynyt kovin hyvin. :D



Seuraavaksi nähdään 3vkon kuluttua=) näkymysiin ;))












15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitosta ja aivan ihania kuvia!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Onko teidän uusinta ohjelmaa nähtävänä missään netissä? :)

Linda kirjoitti...

Kiitos!:) ohjelmaa ei ole vielä missään netissä, mut voi olla että tulee pian :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo kiva että ohjelma on ehkä tulossa nettiin:D Tsemppiä kisoihin!! Miks muuten teijän kapu ei kisaaa?? ku en oo oikeen tajunnu tota juttuu=) mut teijän ohjelma on tosi kaunis ni tsemppii paljon!! :)

Linda kirjoitti...

Meijän kapu IdaKoo ei enää kisaa, koska selkä alkoi vaivaamaan pahasti :( ja sen seurauksena ei pystynyt enää kisaamaan.. mut ida halus, ja me muut haluttiin kuitenkin pitää ida mukana kapteenin hommissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Onks sussut valmentanu teitä aina? Ne näyttää aika nuorilta nii mistä ne on tavallaa oppinu valmentaa? :) onks niille annettu teiän seurasta neuvoja vai mitä? ois muutne kiva saada postausta niistä ja niien ajatuksista ja tyylistä valmnentamisen suhtee!

Anonyymi kirjoitti...

^Niistä on vanhemmissa teksteissä. :)

Anonyymi kirjoitti...

ei sussuista oo mitään tollasia kerrottu! luin kyl sen tekstin niistä, mutta ei kerrottu esim niien voikkataustasta ja onks niil koulutusta yms. ois kiva jos ne vaikka itekki tekis sellasen postauksen :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Onnee voitosta! Tahtoisin tietää, montako kertaa viikossa teil on harkat. :)

Anniina kirjoitti...

Sanix treenaa pääsääntöisesti 5 kertaa viikossa, kerrallaan 2,5 h tai 3 h + suihku ja palauttavat. Välillä on pidennettyjä harkkoja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Just kivoi kuvii, ja niit on kiva välil kattoo... Aika hauskoja, varsinkin se Sanix-hampparin jälkeen otettu kaatumis kuva♥

Anonyymi kirjoitti...

Onhan Sussut valmentaneet Sanixeja aina. Molemmilla takana voimistelu tausta ja tanssivat ja kilpailevat edelleen. Hyviä valmentajia aina loistavat ohjelmat, ja onhan niillä koulutusta,ja näyttävät kyllä nuorilta ikäähän ei naisilta saa saa kysyä:)))

Anonyymi kirjoitti...

oiis tosi kiva et päivittelisitte tänne kaikkee kivaa kuulumisia yms. niinku aiemmi!:D

Anonyymi kirjoitti...

käyttekste aina suihkus reenien jälkee??:)

Elisa kirjoitti...

Käydään me, et palautuminen lähtee heti käyntiin. Poikkeuksena tiistain harkat kun ne loppuu vasta 9, silloin mennään kotona vasta. :)