tiistai 25. toukokuuta 2010

SM-kisat Vantaa, 5. sija :)

Heips :) Bussi lähti perjantaina kohti vantaata seitsemän aikaan illalla. Mentiin Jyryn joukkueiden kanssa samalla bussilla :) Tultiin paikalle jo puoli tuntia aikaisemmin, että ehdittäisiin vielä tehdä nostoa, jotta se onnistuisi varmasti joka kerta. Matka taittui nopeasti, kun väsäsimme meidän kannustusjoukoille ns. helistimiä :D Sussu toi kaikille tyhjän tölkin ja sinne sisään laitettiin kuivia herneitä. Tölkin ympärille teipattiin paperia, ja siihen kirjoitettiin SANIX ja oma nimi. Illalla kun päästiin hotellille meille oli varattu iltapala, joka oli aika pieni :D Sitten mentiin omiin huoneisiin iltapesulle ja pehkuihin :)

Lauantai aamuna herätys oli aika aikaisin. Mentiin vuoron perään Sussujen huoneeseen ja Sussut laittoi nutturat ja meikit kuntoon. Laitettiin harkkakamat päälle ja mentiin syömään aamiaista. Kun vatsat oli täynnä, mentiin ulos odottamaan bussia, joka veisi meidät kisapaikalle. Matka kisapaikalle kesti odotettua kauemmin, ja meidän piti tehdä nopea, mutta tehokas alkulämppä ennen harkkasuokkaa. Harkkasuokka meni ihan hyvin, mutta edelleen niitä pikkuvirheitä oli nähtävissä. Harkan jälkeen jäätiin vielä joksikin aikaa hiomaan ja korjaamaan virheitä ohjelmasta.

Meidän kilpailusuoritus oli 2 ja harkan jälkeen siihen ei ollut enää kauaa. Pian mentiinkin jo vaihtamaan puvut päälle, ja kuunneltiin musaa monta kertaa ja tehtiin mikkihiiri, sekä ilmaisu-kertoja :) Perhosia oli mahassa ja sen huomasi kisamatolla pienenä epävarmuutena.. Suoritus oli kuitenkin hyvin yhtäaikainen ja oltiin tyytyväisiä paria vähän isompaa virhettä lukuunottamatta. Kuunneltiin pisteet ja pisteitä saatiin siis näin: 5,35 2,85 7,40 yht. 15,60. Oltiin ekoja meidän sarjassa ja se ei tiedettävästi ole parhain mahdollinen paikka.. Katsottiin kisat loppuun ja mentiin sitten hotellille. Tehtiin ohjelmaa pienesti musiikilla ja mietittiin laskuja. Sen jälkeen mentiin syömään hotellin alapuolella olevaan ravintolaan. Kaikilla oli ihan hirveä nälkä ja jouduttiin odottamaan tosi kauan ennen kuin saatiin ruoat, sillä koko paikka oli ihan tupaten täynnä :D Mutta oli se ruoka odottamisen arvoista ;) Syötyämme mentiin huoneisiin ja nukkumaan.

Sunnuntai aamulla mentiin taas kisapaikalle bussilla ja lämpättiin harkkasuokkaa varten. Suokka meni hyvin ja nyt näytettiin varmemmilta kuin launtain alkukisoissa. Treenattiin taas harkan jälkeen ja hiottiin ohjelmaa vielä yhtäaikaisemmaksi. Lopuksi tehtiin palauttavat venyttelyt ja osa meni syömään ja osa jäi Sussujen luo hiuksien ja meikkien laittoon.

Oltiin sunnutain kisasuorituksessa aika loppupuolella ja meidän sarjassa oltiin 10. Oltiin valmistauduttu hyvin kisasuoritukseen ja ehdittiin tekemään kaikki rituaalit rauhassa. Vielä viimeiset omat jutut harkkamatolla ja sitten mentäisiin kisamatolle tekemään viimeinen suoritus tällä ohjelmalla :) Tunnelma välittyi ohjelmasta katsomoon ja monet ihan herkistyivät, se oli meidän tarkoituskin (; Suoritus oli hyvä, mutta lauantain suokka oli kuitenkin yhtäaikaisempi. Saatiin isot virheet karsittua pois ja pisteetkin nousivat sen myötä :) Pisteiksi tuli: 5,45 2,85 7,95 yht. 16.25 ja koko kilpailun yhteispisteet olivat: 31,85. Päästiin tavoitteeseen ja oltiin tyytyväisiä, viides sija vastanousseelta joukkueelta :) Onnea mitalisteille!

Tänään meillä oli joukkueilta. Nähtiin kaupungilla ja mentiin ensin Kiitoradalle pelaamaan minigurlingia, se oli hauskaa :D Sieltä menimme Sussun autoon kuuntelemaan meidän uusi syksyn keilaohjelma musa! sitä ei kuitenkaan vielä paljasteta ;) paitsi, että se oli ihan sairaan hieno ja kiva!! Lopuksi mentiin vielä Rossoon syömään. Kiitos kivasta illasta (;

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miks se keke ei kisannu?

Elisa kirjoitti...

Kekellä on selässä kahen nikaman välissä repeemä, ja sen takia oli nyt sivussa viimiset kisat kun selkä ei enää kestänyt. Nyt pitää taukoa jotta olisi taas syksyllä paremmassa kunnossa! :)

Anonyymi kirjoitti...

alojn ihan hirveesti nyt oottaa tota teijän keilaohjelmaa:) toivottavasti sitä omaperäistä sanixia taas!:D

Anonyymi kirjoitti...

laittaaks valkut teijän hiukset?! ettekö osaa ite vielä

Elisa kirjoitti...

No osataanhan me nutturat tehdä kun jokaisella sellainen on aina harkoissakin, mut meillä oli tässäkin ohjelmassa nyt toi kruunu, ja se on mahdoton laittaa itse. Ja kaikille tulee ainaki samannäköinen ku sussu tekee ne :)

Anonyymi kirjoitti...

Kisaako se uus tyttös yksyllä?

Anonyymi kirjoitti...

onko teillä aina harkoissa nutturat? :o miksi?

Elisa kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
onko teillä aina harkoissa nutturat? :o miksi?

^No ei meillä ihan kisanutturan veroset kampaukset ole, mut sellaset kampaukset ettei hiukset heilu silmillä ja muutenki on kivempi treenata kun ei roiku hiuksía siellä täällä, kun kuitenkin tulee kuuma ja hiki :)

Anonyymi kirjoitti...

hyvin meni ainaki finaalissa. :) katoin just netistä. plus kivat kommentit varmaankin kuvaajalta: "mul menee kylmiä väreitä" ;) ja muuta kaikkee. mut pakko myöntää, niin meni mullaki!

Anonyymi kirjoitti...

Jooo kuuntelin kanssa samaa :D

Anonyymi kirjoitti...

kisaako siis se uusin tyttö syksyllä? :) onnea hienosta suorituksesta!

Adelina kirjoitti...

Alotetaan tekeen ens viikolla ohjelmaa. Kuviopaikat yms. selviää vasta kesän jälkeen :)