tiistai 3. elokuuta 2010

Harkat jatkuu ! :)

Moi! Eilen meillä alkoi harjoitukset pitkän ja virkistävän kesäloman jälkeen :) Ensimmäisen viikon ajan meillä on oma leiri, joka pidetään Pyrkivän talolla ma-pe klo. 16-21.

Aloitettiin harkat tekemällä nopeus&ketteryys. Sen aikana tuli jo tosi kuuma ja seuraavaksi tehtiin paljon lihaksia, niin siinä vaiheessa alkoi jo hiki virrata toden teolla ! :D Lihaksien jälkeen tehtiin jalkojen avaukset ja lämmitettiin selkä.
Kun jalat oli avattu alettiin pyöriä kaikenlaisia pirroja ja tehtiin illuja. Pystyvaakatreeni tehtiin myös jossain välissä (: Seuraavaksi tehtiin pitovoima. Sen jälkeen käytiin haukkaamassa vähäsen happea ulko-ovelta ja syötiin hedelmät, että saataisiin energiaa. Energiapommit olivat tarpeen, koska seuraavaksi oli vuorossa kumpparihypyt. Hyppyjen jälkeen otettiin keilat käsiin. Niitä ollaan koko kesä heitelty ja nyt ne pysyivätkin jo paremmin käsissä ja kaikenlaiset kikat sujuivat hienosti :) Sitten päästiin ohjelman kimppuun ja tehtiin alkuun pari läpimenoa. Jotkut kohdat olivat jo ihan hyviä, mutta joistakin kohdista ei saanut mitään selvää :D Katsottiin epäselvät kohdat, ja alettiin käymään alusta ohjelman tahteja tarkemmin ja mitä milläkin tahdilla tulee. Ihan lopuksi oli vuorossa passiivinen liikkuvuus ja ylispagaatit olivat kehittyneet hyvin :)

Meillä on ollut jo kauan mankka vuorot, eli joka päivä eri tyttö ottaa mankan kotiin ja tuo sen seuraaviin harjoituksiin. Eilen otettiin käyttöön uusi käytäntö. Se tyttö, kenen mankkavuoro on sinä päivänä, laskee tahdit kuuluvasti kaikille Sussujen puolesta. Jotta Sussut pystyvät korjaamaan meitä ja kertomaan virheitä paremmin :) (esim. jalkojen avaukset, pitovoima ja ohjelmaa :)) Eilen oli juuri mun mankka vuoro ja mun piti siis laskea ensimmäisenä, mutta hyvinhän se sujui ;D

Tänään jatketaan harkkoja ja tulevissa tämän viikon harkoissa keskitytään enemmänkin ohjelmaan, eikä tehdä niin paljon muita harjoitteita. Ohjelma on tarkoitus saada yhtäaikaiseksi tämän leiriviikon jälkeen :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

millanen on pustyvaakatreeni? :)

Elisa kirjoitti...

sellanen missä kehitetään niitä lihaksia millä pystyvaaka saadaan hyväksi ja samalla kehitetään vähän tasapainoa. :)