maanantai 6. joulukuuta 2010

Sm-kisoissa pronssi mitali!

Lähdettiin siis perjantaina harkkojen jälkeen kohti Helsinkiä, jossa pidettiin tämän kauden sm-kisat. Fiilis oli hyvä ja kaikki oli valmiita viimeiseen koitokseen!:)

Lauantaina herättiin aikasin ja alettiin heti laittaa nutturoita ja meikkejä, koska meidän piti olla kisajärjestyksen mukaan toisia koko kisassa. Käytiin aamupalalla ja käveltiin nopsasti hallille. Harkkasuokka ei mennyt nappiin ja korjattiin heti virheet ja hiottiin vielä ohjelmaa. Välissä ehdittiin tehdä palauttavat ja pidettiin pieni hedelmä&mehu-breikki :D Kisasuokkaan ei ollut enää kauaa aikaa, joten alettiin pian lämppäämään uudestaan. Ehdittiin hyvin vielä hioa pikkujuttuja ohjelmasta, käydä tasapainot läpi, tehdä heittoja ja nostoa, sekä tehdä monta mielikuvaharjoitusta :) Sitten lähdettiinkin harkkamatolle päin. Siinä vielä viimeisiä juttuja ja pian oltiinkin jo keskittymis tilassa. Mukaan mahtui myös pientä dramatiikkaa :D Ampun nenä alkoi vuotaa verta juuri ennen kisasuokkaa,( ja sitä muuten tuli niin ettei mitkään tupot auttaneet enää siinä vaiheessa). Muut Sanixit oli siinä maton reunalla jo odottelemassa omaa vuoroaan, mutta amppua ei näkynyt missään.. Kuuluttaja kuulutti, että yksi tyttö on ensiavussa ja odoteltiin siinä jonkin aikaa ja lähdettiin sitten takaisin ylös, koska Amppu oli vielä pesemässä verta pois toisen Sussun kanssa. Saatiin vaihdettua suoritusjärjestystä ja kisattiin lopulta numerolla 18 :) Vihdoin veren vuoto lakkasi ja Amppu pääsi taas mukaan ;)!
Kisasuoritus oli hyvä :) Vielä oli joitain kohtia jotka pistivät silmään. Oltiin tyytyväisiä, koska suoritus oli vapautunut ja se välittyi myös katsomoon. Mentiin pisteiden kuulutuksen jälkeen tekemään palauttavat ja katsomaan ja kannustamaan muita joukkueita kisakatsomoon :)

Sunnuntaina kisattiin myös numerolla 18. Tehtiin noita samoja juttuja sunnuntainakin mitä lauantaina tehtiin ennen suoritusta :)
Sunnutain suoritus oli muuten aika nappi, lukuun ottamatta yhtä isoa mokaa. Päästiin tavoitteeseen, mutta ei kuitenkaan oltu täysin tyytyväisiä. Tästä jatketaan eteenpäin ja treenataan vielä tehokkaammin! :) Kuunneltiin pisteet ja tehtiin palauttavat. Sanix sijoittui siis sijalle 3 :) 14-16 sarjan voitti Fosforit ja toiseksi sijoittui Gloria, onnea! :)

Sanixin pisteet: lauantai 5,05 2,95 8,20 yht. 16.20, sunnuntai 5,35 2,60 8,00 yht. 15,95


Saatiin myös kuulla 3 sekuntia meidän uudesta musiikista ja Sussut kertoi yhden vihjeen uuteen ohjelmaan liittyen ;)
Ensi viikolla meillä on maanantai lepo, tiistaina Pyrkivän yhteistrenit, jossa harjoitellaan joulunäytökseen tanssi :) ke ja to vapaa ja pe-su ohjela leiri!!
En tiedä miten maltan odottaa perjantaita (::!
Toisen Sussun pikkusisko, Sudenkorennot-joukkueessa voimistellut Sofia toimii jatkossa meidän apuvalmetajana :) Saadaan Sofialta hyviä uusia vinkkejä, varsinkin vartaloiden kehittämiseen! :):)

Mulla ei ollut muita kuvia kun tää, mutta IdaKoo laittaa lisää kuvia kun ehtii ;)


Palkintojen jakoa :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea (:

Anonyymi kirjoitti...

ONNNNEEEEEEEEAAAAAA:))))))))

Anonyymi kirjoitti...

onnee (:
mut miks iida koo ei kisaa ?

Anonyymi kirjoitti...

Onko keväällä tulos perusrokkipinkki prinsessa sanix vai jotai uutta? :=)

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti saadan nähdä jotain uutta(;

Anonyymi kirjoitti...

sanix<3

Anonyymi kirjoitti...

Joo ois ihanaa et yllättäisitte jollain IHAN UUDELLA SUSSUIL KYLLÄ ON VARMAAN JOTAIN TAKATASKUS.

Anonyymi kirjoitti...

Mä rakastan pinkkkiii sanixii ! <3 :D Olette upea joukkue , onnea mitalista!:)