sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Miss Valentine :)



Lähdimme torstai aamulla 04:00 Turusta ajamaan Helsingin satamaan josta lähdimme laivalla kohti Tartoa. (: Ensin mentiin laivalla Tallinnaan ja Tallinnasta bussilla Tartoon. Alkumatkasta oli vähän väsynyt tunnelma, mutta satamassa kaikki alkoi vähän jo virkistyä. ;) Laivalla mentiin ensimmäisenä syömään aamupala ja lähdettiin kiertelemään laivaa ja katselemaan kauppojakin jo vähäsen. :) Matka meni nopeasti ja kohta istuttiinkin taas bussissa. Bussilla mentiin suoraan kisapaikalle, koska meillä oli harkkasuokka keskellä päivää eikä oltaisi ehditty käydä hotellilla ennen sitä. Harkkasuokan jälkeen korjattiin virheet ja tehtiin palauttavat. Mentiin myös syömään päivällinen ja ostamaan viereiseen kauppakeskukseen vähän eväitä illaksi ja seuraavaksi päiväksi. (:
Seuraavana aamuna saatiinkin nukkua pitkään, koska meidän sarja alkoi vasta illalla kaheksan aikaan. Alotettiin joskus puol seittämän lämppäämään ja siihen asti päivä kuluikin meikkien ja hiustenlaitossa, eväitä ostellessa ja lepäillen. Kisat olikin jonkinverran myöhässä joten lämppä ja kisavalmistautuminen oli huomattavsti pidemmät kuin normaalisti. Kun vihdoin oli meidän vuoro mennä matolle kello oli jo 23:00. :D Suoritus oli epäonnistunut joten emme olleet ollenkaan tyytyväisiä siihen. Oltiin kolmas suomalainen joukkue ja maakiintiön takia ei päästy finaaliin.
Lauantainakin saatiin vielä nukkua pitkään ja aamupalan jälkeen alettiin treenaamaan ohjelmaan tulleita muutoksia pitkälle päivää. :) Kun muutokset oltiin tehty tuli kiire laittaa kaikki kamat kuntoon ja lähteä kisapaikalle kannustamaan finaaliin päässeitä. Ei oltaisi enään kuitenkaan ehditty bussiin joten lähdimme etsimään ensin jotakin ruokapaikkaa koska kaikilla oli kova nälkä jo siinä vaiheessa. Kestikin jonkunaikaa löytää auki oleva ruokapaikka, mutta kyllä sitten loppujenlopuksi löytyi hyvä pikku paikka. Kun kaikki oli syönyt tarpeeksi kävelimme toiselle hotellille josta bussi haki meidät. Kisapaikalla kannustettiin joukkueita ja osallistuttiin illalla olevaan gaalaan. Gaalan kanssa olikin vähän pientä sählinkiä koska meille tuli aikamoinen kiire mennä vaihtamaan puvut päälle jotta ehtisimme ajoissa matolle. :D Katseltiin palkintojen jako matolla ja 14 - 16 sarjassa kultaa saikin Fosforit, onnea! (: Kun palkintojen jako oli ohi oli taas kiire vaihtaa puvut pois ja laittaa siistimmät vaatteet päälle illalla olevaa banquettia varten. ::) Ennen banquettia mentiin kuitenkin katsomaan gaala loppuun ja siellä oli joitain ihan hauskoja esityksiä ja myös Anna Bessonova esiintyi gaalassa. (; Gaalan jälkeen kaikki joukkueet tultiin hakemaan busseilla hotelliin jossa banquetti oli. Banquetissa oli pieni ruoka- ja juomatarjoilu. :) Kun oltiin syöty ja juotu vähäsen mentiin Glorioiden kanssa tanssimaan discoon. :) Hauskaa oli! ;D Ilta meni nopeasti ja oli aika lähteä takaisin omalle hotellille pakkailemaan seuraavan aamun lähdön takia.
Aamulla olikin jo aikaisempi herätys koska bussi lähti 10:00 ajamaan takaisin sataamaan. Satamassa vain kierreltiin kauppoja ajan kuluksi ja aika nopeasti päästiin kuitenkin laivaan sisälle. Mentiin heti syömään seisovapöytään ja sen jälkeen mentiin tekemään ostoksia ja kaikki löysikin jotain ostettavaa, enemmän tai vähemmän. (: Laivassa aika meni todella nopeasti ja saavuttiinkin jo Helsinkiin. Paluumatka meni jutellen ja loppumatkasta alkoi porukka jo vähän väsähtää.
Matka oli kaikenkaikkiaan onnistunut lukuunottamatta epäonnistunutta suoritusta! (:

Nyt on ekat kisat takana ja sen myötä uudistamme teemaa ja pukua. (:

34 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

musan nimi? :DD

Anonyymi kirjoitti...

No seuraaviin kisoihin vaan täysillä, mitä uudistuksia tulee pukuun?

Anonyymi kirjoitti...

Etteks ois maakiintiöstä huolimatta ollu finaalin ulkopuolella, kun sinne otettiin 8, jotka oli kaikki pisteissä teidä edellä, kun olitte 9. Eli ei maakiintiä siihen vaikuttanu, ettette päässy finaaliin.

Anonyymi kirjoitti...

Mut eiks se mee sillee et joka maast pääsee 2 parast? :) Tai ite en oo varma, mut oon kuullu jostai nii?

Anonyymi kirjoitti...

::::::::DDDDDDDDDDDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Kuka teijään puvun on suunnitellu? Ei oikee tukenu teijän vartaloita, ootte kaikki "voimisteljan" näköisiä, pitkiä ja hoikkia, mutta puku kyllä väärentää teidän vartaloita ikävään suuntaan :/

Anonyymi kirjoitti...

ootko nähnyt muutaman kuvan?!
näin itse livenä eikä pidä todellakaan paikkaansa! Se kangas oli semmosta kiiltävää ja hohtaa varmaan valoa hassusti.

Anonyymi kirjoitti...

Miks muutatte pukua ja teemaa?:o

Anonyymi kirjoitti...

mikä reijän teema on, en ihan tajunnu ? :)

Anonyymi kirjoitti...

*teijän

Anonyymi kirjoitti...

En oo edes nähny ohjelmaa mutta eikös se kuvistakin välity hyvin että balettiaiheinen teema on? :) Just hyvä jos on tälänen teema kun ootte saanu niin paljon hyvää palautetta korkeistä päkijöistä ;) Kaunis puku <3

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis puku! Löytyykö kisoista kuvia?

Anonyymi kirjoitti...

voisttekste pliiiis vastaa kommentteihin :) tsemppii seuraaviin kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Joo vastauksia kiitos! Ja ois kiva jos ois jotai kuvii kisoista täällä??

ida kirjoitti...

tänään tulee kunnolla kuvia, on vaan ollu kiireitä et en oo kerenny pistämään mut tänään tulee kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

MUSA? kommentteihin vastaaminen sallittua

Anonyymi kirjoitti...

eipä tullu kuvia.

Linda kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :) Ohjelman musiikki ja baletti -teema eivät tue toisiaan, joten ohjelmaan tehdään muutoksia ja puku muuttuu jonkin verran. Ei vielä kerrota enempää.. Mä en muista musiikin nimeä :D Ja maakiintiö oli 2 joukkuetta.

Anonyymi kirjoitti...

"ida. kirjoitti...
tänään tulee kunnolla kuvia, on vaan ollu kiireitä et en oo kerenny pistämään mut tänään tulee kuvia!

15. helmikuuta 2011 7.28 "

Eipä vaan tullu niitä kuvia vaiks sanoit niin-.-

Anonyymi kirjoitti...

HERRAN JUMALA TULI TÄNNE NYT KAKS KUVAA! PAREMPI KUN EI MITÄÄN!! TYTÖT TREENAA PALJON ENKÄ USKO ETTÄ KAIKKEA VAPAA-AIKAA KÄYTETÄÄN BLOGIN PÄIVITTÄMISEEN, VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ IHMISET!!! PAHOITATTE VAAN TOISTEN MIELEN.

Elisa kirjoitti...

Apua mä en kestä, ihan mielettömän ihana ohjelma! <3 katoin äsken vasta youtubest:) aivan sikasiisti!! PAKKO nähdä livenä! omg siel oli vaiks mitä ihania juttuja! apuapuapua mielettömän siisti alku ja se ampun ja anin nosto WAAUU :D ja kaikki! harmi et lopun nosto lahos, mut sekin varmasti SUUUUUPER hieno ku onnistuu ;) <3 mä en kestä !!!!

Elisa kirjoitti...

ja ps. mieletön pystypirra! ;)

Anniina kirjoitti...

kiitämme elisa! :)
Elikkä musan esittäjä on siis Charlotte Martin ja biisi The Dance.

Anonyymi kirjoitti...

ihana puku ja ohjelma♥

Anonyymi kirjoitti...

täytyy vaan ihmetellä miten näistä tytöistä saa PAKSUNNÄKÖISIÄ. usein käynti optikolla riittää, tytöthän ovat suorastaan langanlaihoja.tsemppiiiii sanixiiiit

Anonyymi kirjoitti...

sanix <3 ootte niiiiiiin super hyviä.

Anonyymi kirjoitti...

miks ihmeessä teil on aina niin samanalisia ohjelmi? ;o ja oottekste hyvissäkin väleissä noitten glorioiden kanssa ku tanssii ja tollee? :) tosi hienoo siis jos ootte!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuin teiän musaan :)<3 ihan älyttömän ihana. Ohjelmassakin ihan sika ihania kohtia ja puku tosi kaunis<3 tsemppiä teille toooosi paljon(=

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kovasti! Olitte mennyt huikeasti eteenpäin viime kaudesta!

Ohjelma vaan kuntoon niin se on siinä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Lopun nosto ei näyttänyt niin pahalta kun olin kuullut (: ihana ohjelma !!

Anonyymi kirjoitti...

En kans tajuu, miten jotkut voi saada päähänsä niinkin huiman nerokkaan ajatuksen että pukunne näyttää läskiltä, näin karkeasti sanottuna. Olisko joittenki kateellisten puhetta, jotka eivät itse pääse sohvalta ylös voimistelemaan? Aika ikävän sävyisiä kommentteja muutenkin täällä...´no, luultavasti kateelliset valittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä teiän ohjelma oli IHANA! Se alkuasento oli must hieno harmi et se on kielletty. :( Je teiän kellistys on ihan mahtava!
P.S. Älkää välittäkö noista haukkujista ne on vaa kateellisii. :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo se alkuasento oli iha mahtava, onkse kielletty vai ?? pitääks tiejä vaihtaa se ? :(

Anniina kirjoitti...

Ollaan Glorioiden kanssa kaverijoukkueita, tosi kivoja tyttöjä!:)

Lopun nosto ei toiminut niin sujuvasti, joten tulossa on uusi nosto, jonka me tytöt olemme jo suunnitelleet. :)

Alkuasennosta oli otettu vähennystä sen vuoksi, että se laskettiin akrobatialiikkeeksi ja nehän ovat kiellettyjä 14-16 sarjassa.
Alkuasento on ja pysyy edelleenkin, sitä on vain vähän muokattu. ;)