lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kauden 2011 ohjelman teema ja tarina ;)

Friendship - Ystävyys :)




"Eksynyt tyttö itkee yksinäisyyttään. Kyyneleiden tippuessa maahan, maa alkaa värisemään ja saa muut tytöt heräilemään ja liikehtimään kohti uutta tulevaa ystävää. Tytöt yrittävät pyyhkiä kyyneleitä maasta, mutta ystävyydenvoima kasvaa suureksi ja vie heidät lähemmäksi tyttöä. Näin he löytävät uuden ystävän. Tästä alkaa aika tutustumisen ja leikkien, mutta yhteisen sävelen löytäminen ei aina olekaan niin helppoa, kun jokainen hakee omaa paikkaansa ystävien keskuudessa. Matkaan mahtuu niin ylä- kuin alamäkiäkin, mutta myös yhteinen sävel löytyy hankaluuksienkin keskellä - ja välillä kysytäänkin - miksi. Tämäkin tunteikas tarina saa päätöksensä, kun tyttö viedään pois ystävien luota - tarina kelautuu takaisin lähtöpisteeseensä - ystävyys olikin vain uni yksinäisen tytön haaveissa."

Ja lopuksi vielä musiikkimme löydät linkistä: http://www.youtube.com/watch?v=1IrxWoTeTlo :)

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teema ei ole kunnon teema jos sitä pitää etukäteen selittää yleisölle...

Anonyymi kirjoitti...

tällä teemalla tuntuu olevan syvempi tarkoitus, hienoa että ootte keksiny tälläisen <3

Anonyymi kirjoitti...

miks pitää väkisi vääntää joku tällane naurettava teema? :D Jos balettiteema oli huono ni eiks vaa vois tyytyy siihe ettei oo teemaa ollenkaa?

Anonyymi kirjoitti...

ihana teema mun mielestä! <3 ei oo todellakaa naurettava !!!! :O

Anniina kirjoitti...

Ei ole yritetty vääntää mitään teemaa, vaan se on edelleen sama kuin oli baletti versiossakin, jossa ystävyyttä esitettiin baletin kautta. Se ei toiminut, joten jätimme baletin pois ohjelmasta ja keskitymme nyt vain ystävyys teemaan. :)

Taiteellisten pisteiden saamiseksi korkealle täytyy ohjelmassa olla teema/tarina. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu kans vähän väkisin väännetyltä toi teema... aika kulunu toi ystävyyshomma. baletti oli mun mielestä parempi ja selkeempi teema.

Anonyymi kirjoitti...

ihana teema sanix! ja tosiaan, varsinkin sm-säännöissä vaaditaan nykyisin, että jokaisella koreografialla on jokin tarina tai kantava teema. tsemppiä tullareihin <3

Anonyymi kirjoitti...

eikö tarina välity ohjelmasta, kun se pitää etukäteen tarkkaan kertoa kaikille?

Anonyymi kirjoitti...

Voi kauhistus kun ne ovat niin kateellisia teille:D te ootte liian suuri uhka, joten nyt vain lisää tulta alle;) tullareissa jauhot suuhun!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä edellisen kanssa! :) Näyttäkää niille!!!;) Selkeästi kaikki täällä blogeissa kirjoittelevat eivät tiedä paljoakaan lajista!

Anonyymi kirjoitti...

musta on just kiva ku keksitte tälläsen tarinan, sitä lukiessa tuli hyvä mieli! (:
tsemppii paljon <4

Anonyymi kirjoitti...

balettiteema oli paljon omaperäisempi ja näkyvämpi teema.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuule omaperäsempi ja omaperäsempi, jos tuomarit sanovat että ei käy niin siinä kohtaa se on aivan se ja sama, mitä mieltä SINÄ olet teemasta.

Anonyymi kirjoitti...

sanix <3

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä nää kommentit on kautta linjan negatiivisia. sekä puolesta että vastaan kirjotetaan tosi negatiivisesti. harmi, että olette saaneet tuollaisen leiman. jossain vaiheessa tuntu, että kaikki tykkäs teidän ohjelmista, mut nää viimiset on ollu monelle niin suuria pettymyksiä, et se purkautuu sit näin negatiivisesti. toivottavasti ens kaudella taas onnistutte ohjelmassa ja saate ulkopuolista apua koreografian tekoon. ootte tosi hyviä tyttöjä!

Anonyymi kirjoitti...

Mä rakastaaaaaaaan teidän ohjelmia!!!!:)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä ootte kans hyvii, voimistelijoit, mut ohjelmat ei oo niin hyvii.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä teillä on ollu tosi kivoja ohjelmia, ja tää kuulostaa nyt kivan erilaiselta vaihteeks:) vähä herkemmältä ainaki kuulostaa ku aiemmin:D ja uskon että teema välittyy ilman selostustakin jos jotkut on sitä vastaan, vaikka itse olen innoissani lukenut tätä tarinaa:) eikä ole kyllä väkisin väännetty, se on vaan kerrottu tossa pitkittäen. vois vaan sanoo että yksinäinen tyttö unelmoi ystävistä:) Ja tsemppiä paljon kisoihin!!! odotan innolla ohjelman "livenä" näkemistä:) ja taitavien tyttöjen kauniin voimistelun näkemistä:)

Anonyymi kirjoitti...

SANIX <3

Anonyymi kirjoitti...

ootte huippuja, tsemppiä!!!:) ja mun mielestä teidän ohjelmat on aina olleet niin pysäyttäviä, niitä odottaa ja katsoo kerta toisensa jälkeen yhtään haltioissaan, upeaa työtä koko porukka! Näyttäkää niille! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ootte huikeita!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä! Ootte aivan mielettömiä voimistelijoita ja teillä on mahtava asenne. Kaikki jotka täällä kirjoittelevat negatiivisia juttuja ovat vain katkeria. Älkää missään nimessä lannistuko niistä :)

Uusi ohjelma muutoksineen on upea ja varmasti kisoissa loistatte ilmaisulla ja hienoilla taidoilla. Nyt vain usko itseen korkealle niin saamme olla ylpeitä junnu MM-kisoissa, että Suomea edustaa niin hieno joukkue kuin Sanix!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisa koitokseen Tampereelle!!!! Te ootte todella hyviä ja taitavia tyttöjä, tuollaiset typerät jorinat joita jotkut tänne kirjoittaa voi jättää omaan arvoonsa.
Totean näin että kateus on RUMAA.
TE OOTTE IHAN YKKÖSII!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Sanix! Upea ohjelma ja esitys Tul:in kisoissa. Ootte ihan huippuja ja näytitte hienosti epäilijöille. Palkitsitte kyllä täydellisesti myös meidän fanien odotukset!

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte vain niin upeita, ettei sanat riitä!!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teijän ohjelman biisin nimi on?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teijän tän kauden (kevät 2012) teema on? Joku pelottava? :(