keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

tuplakultaa TUL:n mestiksistä!!

Viikonloppuna oli siis TUL:n mestaruuskisat:) Lähdettiin matkaan perjantaina 19 aikoihin, yhdessä muiden seuramme joukkueiden kanssa. Matka kohti Tamperetta kului nopeasti vielä viimeisiä strasseja ja paljetteja liimaillessa pukuun. Perille päästyämme huomattiin että ollaan oltu samassa hotellissa ennenkin (: Jaettiin huoneet ja syötiin vielä vähäsen iltapalaa, jonka jälkeen mentiin nukkumaan.

Aamulla syötiin hyvä aamupala hotellilla ja tilattiin taksit, koska ulkona alkoi sataa räntää..
Kun saavuttiin kisapaikalle, alettiin heti lämppäämään harkkasuoritusta varten. Harkkasuoritus meni ihan hyvin ja mentiin sen jälkeen korjaamaan virheet ja hiottiin pari kohtaa. Tehtiin vielä palauttavat ja sitten suunnattiin katsomoon laittamaan hiuksia ja meikkejä. Välissä tehtiin kaikenlaista ja sitten olikin kisasuorituksen vuoro! Saatin nostettua tosi hyvä fiilis itsellemme ja mentiin matolle ilman turhia jännityksiä. Suoritus oli hyvä, mutta parantamisen varaa jäi vielä sunnuntaille. Pisteet lauantaina Pisteet 5,05 3,05 8,0 = 16,25

Sunnuntai aamuna herättiin aikaisin ja muistettiin Alisan kanssa kumpikin, että oltiin yöllä puhuttu unissaan toisillemme! :D Aamupalan jälkeen päätettiin, että mennään kävellen kisapaikalle, koska ilma oli nyt hyvä. Meillä on uudet sanix-reput ja pinkit matkalukut kisamatkoja varten :) Oli varmaan hauskan näköistä kun kahdeksan sveapipopäistä tyttöä vetää perässään isoja pinkkejä matkalaukkuja ;D Matka tuntui loputtoman pitkältä mutta lopulta päästiin perille ja samalla se oli hyvä alkulämppä ennen harkkasuokkaa :) Laitettiin taas meikit ja hiukset ja tehtiin kaikki suurin piirtein samalla kaavalla kuin lauantainakin :) Ennen marssia käytiin kilpailumatolla hakemassa vähän tuntumaa siihen. Marssin järjestelyissä oli hieman ongelmia, mutta lopulta kaikki sujui hyvin. Jotenkin tuntuu että meillä ei mee aina noi marssi jutut ihan putkeen :D:D

Sunnuntain kilpailusuoritus oli parempi kuin lauantaina. Saatiin ilmaisu ja tunne välittymään yleisöön asti ja olo olikin tosi vapautunut matolla :) Vihdoinkin pystyttiin tekemään kisoissa se mihin oikeasti pystytään!!
Tekemistä kuitenkin vielä riittää ohjelman parissa. Caribia Cuppiin pikkuvirheet hiotaan pois ja haetaan lisää dynamiikkaa liikkeisiin. Sunnuntain pisteet: 5,45 2,9 8,7 = 17,05 (yht. 33,30)

Voitettiin kultaa myös avoimesta sarjasta :)
Saatiin myös parhaan ohjelman -palkinto ja vuoden joukkue -kiertopalkinto!

Ohjelman uudistaminen kannatti ja ollaan nyt tyytyväisiä kokonaisuuteen. :)
Tästä on hyvä jatkaa lauantain Caribia Cuppiin ! ;)
Tsemppiä sinne tuleville joukkueille (:!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko laittaa kuvia kisoista ja uusista repuista ja matkalaukuista ;)

Linda kirjoitti...

Kisoista on kuvia alla olevassa postauksessa :) Ja juu suunnitelmissa olikin laittaa kuvia kaikista uusista sanix -vaatteista ja tavaroista!

Anonyymi kirjoitti...

Teidän uudet puvut on tosi kivat. Ohjelman alussa kun muut on siinä yhen ympärillä, niin kuka siinä keskellä on? En tunnistanut, kun oli selkä päin kisakatsomoon.

Anonyymi kirjoitti...

eiks se oo alisa?

Anonyymi kirjoitti...

eiks linda oo siinä seisomassa keskellä ?

Anonyymi kirjoitti...

no linda se on tottakai, sillähän on aina kaikki soolot, nostot ja on koko ohjelman muutenkin eturivissä aina! mut toisaalta, se on kyllä kaikkein paras tyttö, ihan mieletön liikkuvuus, hypyt ja vartalon käyttö, niin miksei sitä sit tois esille? :o

Anonyymi kirjoitti...

totta^

Anonyymi kirjoitti...

noissa kuvissa on teijän tyttöjen ja sussujen lisäks on joku 3 musa hiuksinen tyttö/nainen, nii kuka se on ?

Anonyymi kirjoitti...

se on se apuvalkku

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!
Tuleeks Tullin kisasta video nettiin?
Onnea myös tuleviin kisoihin!!!

Anonyymi kirjoitti...

Sanixilla on siis nykyään kolmaskin valkku Sofia, sussu s:n pikkusisko. Sofia on Smindin toinen päävalkku ja itse voimistellut Sudenkorennot-joukkueessa.