sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Uusi kausi ja uudet kujeet :)


Aateltiin herättää tää meiän blogi taas "pienen" tauon jälkeen takas eloon ja kertoo pitkästä aikaa kuulumisia!

MM-kisat oli todella upea kokemus, se tunne kun astuttiin matolle oli jotain aivan uskomatonta kun yleisö kannusti niiiin kovaa <3 Vaikka suoritus ei ollu ihan nappi niin nautittiin siitä koko sydämestämme. Oltiin tyytyväisiä sijoitukseen, kylmän ryhmän paras ja vain 0.15 päästä finaalista ja alkukisojen seitsemäs. Tästä on tosi hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta :)

MM-kisojen jälkeen osa Sanixeista halusi päättää voimistelu-uransa viime kauteen, joten meiän kokoonpano on nyt muuttunut jonkin verran. MM-kisojen jälkeisenä keskiviikkona pidettiin Sanixin ja Sanix-juniorin yhteinen valintatilaisuus. Tällä hetkellä Sanixeissa voimistelee: Adelina, Aliisa, Anni, Ellen, Elli, Emilia, Helmi, Janika, Natalie, Taika, Venla L. ja Venla V.

Ennen kesälomaa treenattiin vielä pari viikkoa tehokkaasti, opeteltiin muun muassa uusia treenejä, juostiin lenkkejä, tehtiin hyppy-ja tasapainotekniikkaa ja liikkuvuutta. :) Meillä oli myös parit yhteistreenit Sanix-junioreiden ja Siksakkien kanssa. :)

Nyt ollaan lomalla, nautitaan kesästä, palaudutaan viime kaudesta ja treenaillaan omatoimisesti kotitreenejä. Loman alussa olimme vielä tyttöjen kesken kaupungilla syömässä tutustuaksemme toisiimme vielä paremmin, kivaa oli :)

Kaikki on tällä hetkellä todella motivoituneita ja odotammekin jo innolla tulevaa kautta! :):)
Lupaamme myös päivittää tätä blogia vähän useammin ;D

Hyvää ja rentouttavaa kesälomaa kaikille! :)

<3:llä Sanix

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun jatkatte vielä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Eli puolet Sanixeista lopetti, Amanda ,Alisa,Linda ,Alina ja Iiris:(((((((( te olette aina mielestämme ! Mielenkiintoista seurata miten uusi ryhmä tulee pärjäämään ! Pysyttekö silti naistensarjassa? Ajatellen nuortakokoonpanoa, onnea joukkueelle. Onko enää yhtään alkuperäistä Sanixia? Pysyttekö silti maajoukkueessa vaikka puolet joukkueesta lopetti, olisi kiva että myös vastaisitte kysymyksiin . Aina fani:-))))

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kuulla teistä taas ja TOSI paljon tsemppiä syksyyn uudella kokoonpanolla <3 t.ikuinen fani <3

Anonyymi kirjoitti...

Odotan kanssa mielenkiinnolla syksyä:) Sanix on ollut varma omaperäinen joukkue, minua kyllä jännittää miten lähtee käyntiin kun joukkueeseen tuli niin paljon nuorempia tyttöjä. Se on suuri menetys joukkueelle kun puolet lopettaa, ja tytöistä neljä oli ohjelmassa ja kahdeksalla kilpailtiin . Toivon että tulee menestystä , mutta usein on niinsanottu sisäänajo ennen kuin joukkue hitsaantuu yhteen. Kukaan ei ole kommentoinut sitä pysyykö joukkue naistensarjassa ja maajoukkueessa. Kovaa tulee olemaan, tytöille jaksamista tulevaan syksyyn, syksyllä eivät minun tietääkseni kilpaile.
Erittäin hyvä että Sussu tekee itse koreografian, muistakaa tarpeeksi nostoja ja vaikeutta. Tsemppiä ja näyttäkää meille faneille, ja vastatkaa kysymyksiin . Me kannustamme ja tuemme teitä , eli olemmevtärkeä osa teidän tiimiänne<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei, odotellaan kovasti postauksia, tänne tai Facebookiin .
Laittakaa samanlainen voimistelijoiden esittely kun Ovo teamillä on. Se on aika kiva, pystyis vähän tutustumaan uusiin tyttöihin . TODELLA ISO IKÄVÄ ,Alisaa,Iiristä,Alinaa,Lindaa ja Amandaa, toivottavasti näkee kisoissa kannustamassa Sanixeja. Tsemppii tulevaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ei postauksia, joko teil on treenit alkanu? Esitelkää uudet voimistelijat, Eiks osa tullu rytmisistä? Onks totta ettette kisaa syksyllä, sit ei voi nähdä teit ennen ku keväällä.

Nata kirjoitti...


Vastauksia kommentteihinne:

Jatkamme edelleen yli 16-vuotiaiden sarjassa. Ihan alkuperäisiä sanixeja ei ole enään jäljellä, Adde on tästä kokoonpanosta ollu pisimpään mukana (alotti sanixeissa 2006 jouluna:)
Voidaan ehkä tehdä jossain vaiheessa jonkunlaiset esittelypostaukset sitten kun keretään. Nyt ollaan toistaiseksi vielä lomalla ni siks ei olla postattu mitään:)

Kiitos tsempeistä! :):)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille , vaikka ihan tyhjä olo kun niin monta Sanixia lopetti. Toivottavasti joukkue hitsaantuu nopeasti yhteen, iso ikäero teillä on, mutta silti oikein paljon tsemppiä. Amanda , Alisa ,Alina ,Iiris ja Linda teillä on isopaikka Sanix fanien sydämmessä <3

Anonyymi kirjoitti...

Iso ikävä Amanda,Alina ,Iiris,Alisa ja Linda<3

Anonyymi kirjoitti...

Moi uusia kuvia ois kiva saada, olis varmaan ihan hyvä uusille tytöille tulis varmaan enemmän sitä kuuluisaa joukkuehenkeä. Kuvat voi olla ihan hyvin vaiks treeneistä . Nyt täällä on edelleen vanhat joukkuekuvat. Tsemppii, hyvä et Sussu tekee koreografian, tarpeeksi vaan vaikeutta ja nostoja niin hyvin menee.

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis, ihan turhaa odottaa mitään päivityksiä tai kuvia, tänne tulee 2,3 kertaa jotain. Tänne kun tulee kattoon , mitään ei oo tapahtunut. Outoo esim, ettei tohon blogin etusivul oo laitettu jotain kivaa treenikuvaa joukkueesta, joukkue on ihan täysin uudistunut. On kurjaa uusille tytöille kun edelleen vanhojen Sanixien kuvat. Silti sikana tsemppii enskaudel , sitä meinaan tarvitaan, nyt kun teit on niin pal nuorii niin tuomarit kyttää teit viel enemmän, Sanixit on ollu must aina tuomarien hampaissa. Teil on hyvä valkku, uskon et teil tulee huippu ohjelma varsinkin kun musan ja koreografian tekee Luukkala , siitä tulee huippu.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettei Turunseudun joukkuevoimistelijoista oo pärjänneet ku Sanixit, alkaisimme heti fanittaa muita joukkueita. sanix joukkue ei välitä faneista yhtään. Isois kisoissa on upeeta seurata Ovoo, Gloriaa ym.... Mut lähikisois on ollu aina Sanix NIIN ylivoimainen et sitä on tullu kannustettuu sen takia , on ne tosi hyvii ja upeita voimistelijoita. Mut outoo , ihmeellistä ja uskon ettei johdu tytöistä ????? Niin faceen tänne eikä mihinkään muuallekaan tuu mitään uutta. Ei kestä ku hetki kun tämäkin kirjoitus poistetaan , kaikki kritiikki on huonoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsi onks tos kuvassa vielä Amanda Mattsson , hänhän lopetti jo yli vuosi sitten. Hei oikeesti päivittäkää näitä kuvia ja sivuja tai lopettakaa kokonaan. Tää on jo teidän fanien aliarvioimista. Teillä on oikeesti paljon faneja, mutta kuinka kauan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia jeeeeeee, onks toi Sanix junioreiden ryhmä, ja Ade ja Janika on demoina?? Ihanaa et laitatte kuvia mut laittakaa kuvia myös Sanixeista. Te ootte niin hyvii.

Adelina kirjoitti...

Hei! Päivittyneessä kuvassa on siis sanix-kokoonpano, mutta kuvasta puuttuu Anni. Muutamia taitokuvia olemme jo lisänneet instagram-tilillemme (sanix_agg) ja laitamme niitä varmasti piakkoin myös tänne blogin puolelle!