maanantai 23. joulukuuta 2013

World Cup I ja Winter Games

Moikka taas pitkästä aikaa!



Meillä oli 29.11-1.12 World Cup I-kilpailu Cartagenassa Espanjassa. Matkalle lähdimme ke-to välisenä yönä, ja meillä oli välilasku Kööpenhaminassa, jossa viiden tunnin odotusaika kului hyvin pukuja koristellessa. Perjantaina ja lauantai aamuna meillä oli harkkasuoritukset mitkä sujuivat hyvin. Lauantaina alkukilpailussa teimme kauden parhaimman suorituksen, johon olimme erittäin tyytyväisiä. Fiilis matolla oli aivan mahtava ja pääsimme finaaliin ollen kolmansia ja vain 0.066 päässä hopeaan! Sunnuntain suorituksessa tapahtui muutamia selkeitä virheitä, mutta kokonaisuudessa olimme kuitenkin tyytyväisiä.  Voitimme pronssia ja sitä tunnetta ei voi edes sanoin kuvailla! Se oli varmasti yksi parhaimmista tähän astisista voimisteluhetkistämme! Maanantaina lensimme takaisin Suomeen ja Turussa meillä olikin tukijoukkojen ihana vastaanotto! 









Seuraavana viikonloppuna kisasimme Winter Gamesissa, jonka alkukilpailu oli Vantaan energia-areenalla ja finaali Kisakalliossa. Suoritukseen emme olleet tyytyväisiä, sillä kumpanakin päivänä oli isoja virheitä. Voitimme kuitenkin kultaa ja saimme arvokasta palautetta ja kisakokemusta ennen ensi kauden kisoja! :)


Keskiviikkona 11.12 meillä oli seuran joulujuhla, jossa seura palkitsi meidät vuoden joukkueeksi! :) 13-15.12 meillä oli maajoukkueringin leirillä Kisakalliossa jossa saimme arvokasta palautetta ja teimme paljon hyviä muutoksia ohjelmaan. Viime viikon maanantaina Kirsi Lipponen oli harjoituksissamme ja teimme hyviä muokkauksia ohjelmaan :)


 Hyvää joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta 2014! <3llä: Sanix 

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua myös Teille kaikille!
Mahtava vuosi!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vuodelle 2014! Olette nyt erinomaisia motivaatio super koko teamillä. Parhaat jatkoi ja yhtä hyvät tuli mukaan. Harmi ettei tämä vaihdos tullut vuosi aiemmin, nyt te pystytte tällä erinomaisella joukkueella vaikka mihin. Sanix ei ole koskaan ollut näin hyvä kuin nyt.

Anonyymi kirjoitti...

onnee tosi paljon!! Mikä teijän teema on? :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, onnea paljon kaudelle 2014 sitä tosiaan tarvitaan kun Anneli tulee OVON kanssa kehiin. Teillä on kaunis ohjelma ihan Sussun näköinen mutta vaikeutta tarvitaan rutkasti lisää nostoja ym... Oli todella tökerösti kirjoitettu tuo toinen kommentti. Myös Facebookissa tyrmätään vanhat ( entiset Sanixit) ei kuulu hyviin tapoihin . Eli ohjelmaan vaikeutta lisää, nykyinen on kaunis sillä ei pärjätä kun tulee kevään kisat.

Anonyymi kirjoitti...

Moro:/) tosi upeeta et Sanixeis on kaks Minettiä, Sanixit ei koskaan yllä Minettien tasolle, mut ny kun Minetit lopetti nii toivon ylikaiken et Sanixit ois parempii ku Ovo . Ovo on ollu aina tuomareiden suosikki joka on tosi ärsyttävää, ny me fanittetaan teitä , reenatkaa todella lujaa ja näyttäkää muille. Nii ja lisätkää nostoja se on tärkee pointti keväällä, oli muute tosi kivaa nähdä teitä täällä Mansessa syksyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Hah! Miksei muka yltäis minettien tasolle? Kyllä nämä lahjakkaat nuoret kehittyvät vaikka kuinka - aikaa on!

Sanix on hyvä joukkue <3

Energistä uutta vuotta koko tiimille!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, tarkoitatko Sanix junioreita? Siis että aikaa on, Sussu kyllä tietää että Minetit olivat todella hyviä. Hienoa että nykyisessä kokoonpanossa on kaksi Minettiä ja viisi entistä Sanixia muut ovat kasvamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Mun mielestä Sanixin nykyiselläkin kokoonpanolla on aikaa: 6 on syntynyt -96 tai myöhemmin!

Kaikki riippuu motivaatiosta, kun voimistelijat ovat lahjakkaita. Paljon on kiinni valmentajasta: ilman valmentajan vahvaa roolia ja näkemystä ei ole yhteiseen tavoitteeseen pyrkivää joukkuetta.Sussu on huippujohtaja!

Olisi ihanaa, että Suomessakin olisi taloudellisesti mahdollisesti kilpailla naisten sarjassa sittenkin kun ihan oikeesti on nainen. Toivottavasti nykyiset Sanixit haluaa jatkaa vielä kauan!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, edellinen oletan että Sussu on nimenomaan huippuvalmentaja, ja yrityksessä se johtaja. Toivon ainakin näin.se kuuluu tähän lajiin kun ikää tulee niin alkaa opiskelut ja usein ne menee järjestyksessä ykköseksi. Puhun nyt esim. Yliopisto ym.. silloin ei enää riitä aikaa joukkuevoimistelun treeneihin ja leireihin ja kisoihin. Annelin porukasta lopetti juuri tästä syystä moni upea voimistelija.Niinhän sitä sanotaan aika aikaansa kutakin. Pitää toivoa että Sussun motivaatio riittää vielä näille junioreillekin tulevaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että teette ohjelmaan muutoksia ( vaikeutta,nostoja) uskon että sen mukana teillä on hyvät mahdollisuudet keväällä.
On todella tyhmää arvostella joukkuetta, ne Sanixit jatkoivat syksyllä kenellä oli vielä poltetta, ja vastaavasti muutama lopetti kun ei ollut enää motivaatiota. Sussu on saanut hyvän tiimin kasaan.tsempataan ja kannustetaan heitä niinkuin aina ennenkin.