torstai 13. elokuuta 2009

Treeneistä..

Joku tässä kyseli tämänhetkisistä treeneistä niin tässä vähäsen...
Eli tällä hetkellä meillä on 9vko kestävä peruskuntokausi, jonka viikot on jaettu kevyisiin, keskiraskaisiin ja raskaisiin viikkoihin. Kevyellä viikolla me tehdään passiivista ja palauttavaa liikkuvuutta sekä laji ja jalkatekniikkaa, keskiraskaalla on nopeutta, ketteryyttä, aktiivista ja passiivista liikkuvuutta, vähän kuntopiiriä ja sitten sellaista pinkku sarjaa. Raskaalla viikolla on aktiivista sekä kumppariliikkuvuutta, paljon kuntopiirejä :D sekä pinkkua ja kumpparihyppyjä. Ja sitte ripoteltuna muualle myös jalkatekniikkaa, vartalotekniikkaa, tasapainotekniikkaa ja pitovoimaa.
Peuskuntokaudella myös hiotaan ohjelmaa osissa ja tehdään paljon puolikkaita.
Sen jälkeen alkaa lajikausi (4vko) jollon me tehdään enimmäkseen kuntohyppistä, ohjelman osia ja ohjelmaa ihan hulluna :D + tietysti muokataan vielä hieman ohjelmaa ja hiotaan tosi pikkutarkkaan.
Sitte alkaaki kisakausi ja sillon tehdään ohjelmaa läpi monia kertoja ja hiotaan paljon. Kisakaudella tehdään aina lämpäks jotain mikä kehittää ohjelmaa, esim. vartaloita yms. :)

Nyt peruskuntokaudella meillä on jopa treenejä piristämässä joka viikolle omat värikoodit :D kevyellä viikolla on valkoinen varustus, toppi ja valkoiset legginsit, keskiraskaalla valkonen toppi ja sukkahousut ja raskaalla viikolla ollaan asennoiduttu mustalla topilla ja sukkiksilla. :)

tsemppiä kaikkien treeneihin!! :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kirjottelette tänne näin useesti, toivottavasti juttua tulee jatkossakin yhtä paljon! :) Voisitte laittaa tän jotenki niin et googlesta löytäis tänne helposti niin ettei tartte aina tulla teidän nettisivujen kautta tänne. En tiedä onnistuuko mut googlen kautta vois lukijat löytää tänne paremmin :)

Elisa kirjoitti...

Joops yritetään jatkossakin kirjoittaa useesti :) Blogin asetuksissa on että hakukoneet voi löytää tän, mutta ei ainakaa vielä tuu näkyviin ku googlesta ettii..Laitoin valituksen googleen siitä nii toivottavasti pian näkyy :DD

Anonyymi kirjoitti...

Voihan sivun laittaa omalla koneella suosikkeihin/kirjanmerkkeihin:)
Niin mä oon tehny.

Anonyymi kirjoitti...

^joo samoin (:

Anonyymi kirjoitti...

Vietättekö paljon aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla?

Hauska toi värikoodi XD

Anonyymi kirjoitti...

Vastatatkaa :))

Anonyymi kirjoitti...

Parhaat kaverit löytyvät joukkueesta :) Vietämme joskus aikaa koko joukkueen kesken; menemällä esim. elokuviin tai keilaamaan. Olemme useammin pienemissä porukoissa tekemässä milloin mitäkin :)

- anniina SANIX :)