sunnuntai 16. elokuuta 2009

shoppailu päivä :)

Ellu ja minä palaamme huomenna maanantaina koulun penkille opiskelemaan. :) Lähdimme bussilla päivällä skanssiin ja hansaan shoppailemaan ja ostelemaan vähän uusia vaatteita. Aloitimme Skanssi ostoskeskuksesta. Elisa kävi ostamassa kengät, jotka olivat todella hienot ;) kävimme myös syömässä skanssissa :) Sitten päätimme vaihtaa paikkaa ja lähteä bussilla kohti Hansakorttelia :) Siellä sitten vasta ostoksia tehtiinkin, molemmat ostivat paitoja. Käväisimme myös herkullisessa jäätelöpaikassa syömässä jäätelöä koulun alun kunniaksi ..... ;D Meillä oli oikein mukava päivä, vaikka saimmekin ahtailla pukukopeissa paljon. :D Näimme myös paljon voimistelijoita eri joukkueista. Tänään olikin sitten viikon herkuttelu päivä :)
Minä sain vähän ajatukset kahdeksannen luokan paineista pois, kiitos elisan seurasta :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vieraskirjaan ei oo vielä se viesti minkä lähetin tullu, nii että potkittiinko nelly poijes vai onko noi juorut iha jottai muuta?:O

Anonyymi kirjoitti...

niinpä? :O turhaan näitä kommentteja poistelette kun kaikki tietää jo asiasta, voisitteko vain kertoa tämän jutun? vaikka antaa nellyn itse kirjoittaa tänne tai jotn... oli kuitenkin aika hyvä jumppari niin ihmetyttää tuollainen!

Elisa kirjoitti...

Nelly tietää itse tämän jutun ja häneltä voi kysyä jossain. Ei viitsitä puhua toisista täällä ilman lupaa :)

Anonyymi kirjoitti...

selväselvä:D