sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Alueleiri !

Alueleiri :) Lauantaina leiri alkoi 10.00 aamulla samppalinnan palloiluhallissa.Ensimmäinen tunti oli vartaloita ,jossa harjoittelimme ohjelman varataloliikkeitä ja liikkeiden sitoutumista toisiin.Toinenkin tunti oli vartaloita ja saimmekin niihin jo paljon pehmeyttä mukaan ,mutta tietysti vaatii vielä paljon harjoitusta.Teimme vartalosarjaa ,jossa yritimme panostaa hengitykseen ja tietysti liikkeiden jatkuvuuteen.Sitten oli tauko ja mentiin syömään ulos eväitä naminami... : D
Tunnin päästä jatkui hypyillä, tasapainoilla ja liikkuvuudella.Sitten oli yhteinen venyttely ,Dominoitten, Liliumien ja Nefrien kanssa.Tehtiin palauttavia venyttelyjä jonka jälkeen päästiin kotiin klo 16.

Sunnuntaina päivä alkoi taas 10.00.Ensimmäisenä oli välinetekniikkaa. Pyöriteltiin keiloja ja tehtiin erilasia myllyjä .Monella sujui jo aikast hyvin :).Sen jälkeen meillä oli showtanssia.Tehtiin tanssisarjaa ja se menikin jo kerta kerralta paremmin.
Sitten oli tauko ja menimme syömään ulos:).
Seuraavana meillä oli balettia.Jossa teimme baletin perusjuttuja.Lopuksi oli vielä yhteinen venyttely jonka jälkeen lähdimme kotiin.:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kerroitte aiemmin että teillä on joukkueen kapteeni, tekeekö iida kisoissa vai onko hän varamies ja tekeekö reeneissä ihan tavallisesti muiden kanssa?=) kiitos jos vastaatte!

Anniina kirjoitti...

Kapteeni ida on pitänyt nyt pientä taukoa muiden tärkeiden kiireiden takia. :) hän tulee harkkoihin lähinnä korjaamaan meitä ja vetämään palauttavia yms. Kisoissa idasta on suuri apu, hän kuuntelee kisoissa kategorioita ja ilmoittaa ne sitten sussuille ja auttaa muutenkin. Ida ei ole ohjelmassa eli ei ole varamies, mutta harkoissa hän tekee suht normaalisti. Kun ida on kapteeni eikä kuulu varsinaiseen kisaporukkaan, hänen ei tarvitse käydä harkoissa niin usein :)mutta ida on silti todella tärkeä meille!