lauantai 5. syyskuuta 2009

kuulumisia :)

Sanixeille kuuluu hyvää :) tehdään harkoissa paljon eri treenejä, jotka kehittävät eriasioita.
Olemme ottaneet käyttöömme myös Antton Laineen tekemän rentoutus, venytys ja kehon tuntemis harjoituksen. Harjoituksissa oli perjantaina "kilpailu", kuka tekee sarjan kaikkein hitaammin, niinkuin se kuuluisi tehdä. Minä voitin sen ;D
Tehdään paljon kumppareilla ja joidenkin kumpparit ovat aivan mahdottoman tiukkia ja niitä saakin harkoissa välillä vähän nauraa :D
Spuma tanssi ryhmä, johon sussutkin kuuluvat olivat perjantaina salilla hetken samaan aikaan kuin mekin ja saimme vähän nähdä sivusilmällä heidän uutta tanssiaan, joka näytti todella kivalta :)
Sanixien kevään ohjelma on nyt jäänyt muhinoimaan pään sisälle ja sitä treenataan omatoimisesti kotona. Teemme välillä harkoissa läpimenoja.
Sanix osallistuu tanssikisoihin ja nyt on teema päätetty. Se jääpi yllätykseksi, mutta todella erikoista on tulossa ;D Rupeamme yhdessä suunnittelemaan ja keksimään tanssia pelkästään joukkuen kesken ja valmentajat sitten vähän avustavat, mutta pääasiassa me tytöt teemme tanssin :)
Iloksemme sanix on päässyt esintymään syksyn SM-kisoihin. Esitämme viime kevään Catwalk ohjelman ja silloin teemmekin sitä ohjelmaa melkein viimeisiä kertoja, tosin edessä on vielä Winter Games :)

Joy Games tanssikisoissa nähdään! :)

Ei kommentteja: