tiistai 13. lokakuuta 2009

liikkuvuutta, liikkuvuutta...

Eilen harkoissa meillä oli liikkuvuustesti jälleen kerran. :) Liikkuvuus menee jatkuvasti eteenpäin, ja testitulokset ovat sen mukaisia! :) Hienoa että kaikki ovat kehittyneet!
Liikkuvuustestin piti kikka, joka on tuomari ja on ennenkin pitänyt meille harkkoja ja testejä, kiitos! :) Testien jälkeen kikka opetti meille uusia ns. "sikaliike venytyksiä" joissa pitää olla tosi rento, muuten ne kangistavat. Sussu kirjoitti venytykset ylös ja ne luultavasti otetaan harkoissa käyttöön. JEE, saadan uusia tehokkaita venytyksiä! :)
Sussu antoi kaikille jonkun henk.koht. venytysalueen mitä pitää kehittää.
Tanssikisat ja cailap cup on kahden viikon päästä, hui ! :) jännittää jo joukkueiden puolesta, toivottavasti kaikilla pysyy välineet hyvin käsissä ja ohjelmat menee hyvin :)
Me osallistumme joy games tanssikisoihin, jotka alkavat klo 10 aamulla ja tulemme sitten sieltä suoraan katsomaan ekoja kisoja! :) Nyt meillä alkoi kahden viikon tanssiviikko, jossa hiomme tanssin kuntoon ja muuttelemme sitä paremmaksi sussujen kanssa :) Tänään meillä on ulpukassa kuntouinti treenit ja ensiviikolla luvassa on caribia, megazone ;)

ps. kuvassa etummaisena kutsuleiriltä demotyttö Anastasia:)

2 kommenttia:

JUMPPARI kirjoitti...

Haluisitteko kertoo et millasia venytyksiä teette ja esim. just noi teiän uuet venytykset, ois nimittäin tosi kiva kuulla!

Linda kirjoitti...

Voidaan kertoo heti kun vaan ehditään :) Nyt on tullu niin paljon kaikkee ehdotuksii, että kaikkia ei ehdi samalla kertaa ;)