sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Alueringin leiri :>

Eilen lauantaina meillä alkoi alueringin leiri :) Leiri pidettiin Luostarivuoren koulussa Turussa. Meidän kanssa treenasi yhdessä Lilium-joukkue (: Ekana päivänä leiri alkoi tunnilla, jossa keskityttiin vartaloihin ja yritettiin saada liike hengittämään ja lähtemään lantiosta. Ensin tehtiin ihan perus juttuja ja sitten siirryttiin vähän haasteellisempiin vartaloihin, joita tehtiin liikkuen. Kaikilla alkoi näkyä hengitys ja vartalot näyttivätkin jo paremmilta ;)

Seuraavaksi oli Ullan tunti jossa harjoiteltiin hyppyjä, tasapainoja sekä pirroja. Ulla kertoi meille vinkkejä pirroihin ja korjasi tasapinojen vääriä asentoja. Tasapinojen ja piruettien jälkeen alettiin tekemään hyppyjä. Hypyt sujuivat hyvin, mutta hyppyjen kädet vispasivat kaikilla jossain muualla, missä ei pitäisi ;D Tehtiin sillä tunnilla sellaisiakin juttuja joita ei olla ennen tehty.

Näiden tuntien jälkeen oli ruokatauko ja vähän vapaa-aikaa :)

Viimeiseksi meillä oli vielä tunti jossa puhuttiin erilaisista syömishiriöistä.
Ja ihan lopuksi venyttelyt yhdessä Dominojen ja Liliumien kanssa :)

Toisena päivänä, eli tänään sunnuntaina meillä oli heti aluksi tuomaritunti. Tultiin salille jo vähän aikaisemmin, jotta ehditään lämpätä ja avata jalat ennen tuntia. Katsottiin ohjelmaa taas alusta loppuun pienissä pätkissä läpimenon jälkeen. Tunti sujui hyvin ja ehdittiin käydä koko ohjelma läpi :)

Ilmaisu oli seuraavan tunnin aihe. Me tehtiin sillä tunnilla ihan hassuja harjotteita. Piti esittää iloista ja välillä taas surullista, piti kävellä korva edellä ja välillä ei saanut ottaa kehenkään katsekontaktia :D sitten taas piti kävellä ja seurata jotain ihmistä, niin ettei se ihminen huomaa ;D Naurulta ei voinut välttyä, vaikka piti yrittää olla nauramatta :p

Sitten olikin taas ruokatauko ja vapaata hetki... Välissä ehdittiin vähän kikkailla keiloilla ;> Kolmannella tunnilla oli jalkatekniikkaa ja balettia. Tehtiin siellä perus juttuja, jotka kylläkin ovat tehokkaita :)

Lopuksi taas venyteltiin ja tehtiin loppurentoutus yhdessä muiden joukkueiden kanssa (:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotain eloa tänne... :) Ootan innolla ohjelmaanne ja puvun näkemistä!! Kertokaa jotai puvusta ja lisää viel ohjelmasta

Anniina kirjoitti...

Näätte ohjelman ja puvun sitten kisoissa kyllä! :)Voimme kirjoittaa tänne heti kun vain joku ehtii sillä nytkin minun pitäisi olla lukemassa kokeisiin ja kuudelta alkaa treenit ;)