keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Eloa blogiin :)

Tsau! :) Nyt ehditään taas päivittelemään blogia, koska treenejä ei ollut tänään salivuoron peruutuksen vuoksi. Kotona tehdään kuitenkin kotitreenit + lihakset ja liikkuvuus.

Meidän piti eilen nähdä uusi puku kokonaan valmiina, mutta tielle tuli esteitä, joten emme sitten nähneetkään sitä vielä :( Uusi puku tulee olemaan erilainen kuin ennen ja siinä on väri jota meidän puvuissa ei ole ennen nähtykkään ;) Ollaan nähty puku keskeneräisenä, mutta nyt pukua on muokattu sekä muuteltu ja siihen on lisätty koristeita ja muuta. Tulossa on vielä ehkä jokin koriste mikä ei kuulu pukuun, mutta ei siitä sen enempää ;) Sanix-tytöt odottavat hirmuisesti uuden puvun näkemistä! Onneksi puku nähdään varmaankin lauantaina :)

Ohjelmaa on muuteltu paljon ja muutoksien myötä ohjelmassa alkaa näkyä dynamiikanvaihdokset sekä kovat ja pehmeät liikeet. Ollaan alettu hioa ohjelmaa pala palalta ja nyt näyttääkin jo hyvältä :) Tehtävää on kuitenkin vielä.

Viikonloppuna meillä on pidennetyt treenit. Lauantaina Kaisa Silander tulee katsomaan ohjelmaa ja sunnuntaina meillä on omat pidennetyt treenit. Silloin tehdään varmaan vähän joitakin muutoksia ohjelmaan. Viikonlopusta kirjoitellaan varmaan seuraavaksi kun ehditään :)

ps. kyselkää paljon, me vastaillaan :)

9 kommenttia:

Örkki kirjoitti...

Millasia tavotteita teillä on nyt keväällä?

Elisa kirjoitti...

Me treenataan satakymmenen lasissa, tehdään parhaamme kisoissa ja katsotaan minne se riittää :)

Anonyymi kirjoitti...

onko teillä hiihtolomaa?

Anniina kirjoitti...

on meillä maanantai-torstai :) hiihtolomaviikon perjantaina lähdetään sitten b maajoukkue ringinleirille kisakallioon. Leiri alkaa vasta lauantaina, mutta meillä on perjantaina kisakalliossa omat treenit illalla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis,eloa tänne blogiin:))Vaikka kyl mä tiedän et te treenaatte nyt satalasissa. Tsemppii teille kisoihin, te ootte sairaan hyviä.

Anniina kirjoitti...

Moikka ja kiitos :) Minä, elisa, linda ja keke ollaan mun luona koko viikonlopun ja lähtevät sitten huomenna harkoista niin joku meistä kirjoittaa tästä viikonlopusta huomenissa.

Anonyymi kirjoitti...

Odotan ihan sairaasti teidän ohjelmaa, ja jännittää teidän puku. Mun mielestä teidän puvut on olleet aina upeita.

Anniina kirjoitti...

Kiitos! Mekin odotamme hirmuistesti että pääsemme taas matolle puvut päällä, hiukset ja meikit laitettuna :)

Anonyymi kirjoitti...

ootte ihanii ja parhaita <3 :D