maanantai 4. tammikuuta 2010

Treenejä odotellessa...

Loma on sujunut Sanixilla herkutellen ja nautiskellen ;) Alina lähti viime yönä Lanzarotelle ja toivottavasti matka sujuu hyvin (; Harjoitukset alkavat pitkän loman jälkeen keskiviikkona! :) Loman aikana ollaan tehty ahkerasti kotitreeniä esim.liikkuvuutta ja käyty lenkeillä. Uusia taito-osiakin on tullut treenattua aikalailla, koska pian on "taito-osa katsastus" jossa tulisi osata kaikki ohjelman taito-osat.
Turun Urheiluliitolla on leiri 5.-6.1 ja Sussu L on menossa sinne kouluttajaksi. Sussu kouluttaa siellä liikkuvuutta sekä jalkatekniikkaa ja pyysi mua tiistain liikkuvuus tunneille demo-tytöksi :) Suostuin tietysti ;D Adde menee demoksi keskiviikkona jalkatekniikka tunneille :) Leiri pidetään Turussa. Kirjotan leiristä ehkä myöhemmin.. :D
Tänään meen Alisan kanssa kaupungille ja käydään Move-liikkeessä, koska tarviin uudet tossut kun vanhat on jo melkein puhki :D ja Alisa tarvitsee uuden hyppiksen.
Nautitaan vielä viimeiset päivät lomasta ennen koulun alkua ! (;

-linda

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva et sä ja Adde tulitte Demoiks. :) Molemmat olitte iha älyn notkeita, niiku kaikki muutki kyl. ::D Ja tsemppiä toki ens kauteen!

Linda kirjoitti...

Kiva et tykkäsitte! ;) Ja kiitti tsempistä, samoin teille :)

Anonyymi kirjoitti...

hei tota mistäs ostatte noita tossuja ja muita?:))

Anniina kirjoitti...

harkkatossut on ostettu melkein kaikilla piruetista, mutta nyt kun esim. mulla meni rikki niin ostin movesta uudet :) Varsinaisia kisatossuja meillä ei vielä ole hankittu. Puvun suunnittelee sussut, mutta sen toteuttaa movesta pirkko piiparinen :)koristeita tulee vähän eripuolilta riippuen mihin tarkoitukseen ne menee ;)