perjantai 8. tammikuuta 2010

täältä tullaan 14-16 sarja!! :)

Eilen torstaina harkat taas alkoivat ansaitulta joululomalta ja heti ekoissa harkoissa oli taito-osa katsastus, eli jokainen tyttö näyttää yksitellen sussuille jokaisen ohjelman tasapainot, hypyt ja muut vaikeusosat. :) Sussut olivat todella tyytyväisiä katsastuksen jälkeen, sillä jokainen oli lomankin aikana kehittynyt huimasti eteenpäin varsinkin liikkuvuudessa ja kaikki loistivat huiman kehityksen takia. ;)

Nyt on jännittävä nousu uuteen sarjaan ja uusiin haasteisiin, jokainen tyttö odottaa tosi paljon päästä taas kisamatolle näyttämään ja purkamaan hyviä fiiliksiä ;) Meidän ensimmäiset kisat ovat siis Caribia Cup. Harkkoihin on tulossa tosi monta tuomaria katsomaan jo senkin takia että oltaisiin kaikki 140% varmoja, kun ensimmäiset kisat koittavat. :)

Nyt meillä alkoi tänään perjantaina harkoissa uusi treeniohjelma käytäntö, mikä osoittautui tosi kivaksi ja vaihtelevaksi. Eli jokaisella tytöllä on 50 min harkoissa aikaa kehittää omia heikkouksiaan ja sussut ovat antaneet jokaiselle tytölle omat treenit, jokainen tekee omaan tahtiin. Tämä toistetaan kaksi kertaa viikossa eri treeneillä :) Mutta tietysti harkoissa pysyy myös yhteiset treenit kuten pirratreeni, ohjelma ja liikkuvuus. Loput harkat viikossa tehdään yhteisiä juttuja ja keskitytään pääasiassa ohjelmaan. :)

Sanix lähtee todella iloisin ja odottavaisin mielin 14-16 sarjaan! ;)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ettekö tee ikinä lihaskuntoo kun aina vaan lukee että reeneissä liikkuvuutta, kotona liikkuvuutta .... ?

Anniina kirjoitti...

Tietysti kehitämme myös lihaskuntoa. Meillä on joka harkoissa aina lihaksia mitä teemme, myös kuntopiirejä ja vartalonhallintaa mihin sisältyy paljon lihaksia.

Anonyymi kirjoitti...

tähtäättekö junnu mm kisoihin? :)

Linda kirjoitti...

Tavoitteena on kuulua Suomen kärkijoukkueisiin ja pärjätä kansainvälisissä kisoissa :)

Anonyymi kirjoitti...

oks nelly lopettanu voimistelun?

Anniina kirjoitti...

Nelly on lopettanut voimistelun sanixeissa.

Anonyymi kirjoitti...

öö kuinka vanhoja teillä on kaikki ? siis joo te ootte tosi hyviä, mutta ajattelin vaa että onko teillä kaikki sitte -95? o;;;;

Anniina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elisa kirjoitti...

Nii, ani ja keke on idan lisäks -95, adde, alina, alisa ja linda on -96 ja amppu ja mä ollaan -94 :)

U kirjoitti...

ois kiva kuulla miten ohjelma yms. etenee :)

Anonyymi kirjoitti...

niinpä ja muutenkin vähän eloo tänne :)

Elisa kirjoitti...

nyt on uutta tekstii :) Ei ehditä kirjottaa kauheesti tänne kun on kaikilla kiireitä koulussa, mut kirjotetaan aina ku on ollu jotain erikoista :D