lauantai 23. tammikuuta 2010

uusi tyttö Sanixeihin !

Meille tuli eilen uusi tyttö joukkueeseen ! :) Janika on aiemmin harrastanut rytmistä voimistelua tnvssä ja viime kauden hän voimisteli Demot joukkueessa. Janika on tosi liikkuva tyttö ja omaa myös muut voimistelutaidot. Tänään harkoissa me kyseltiin janikalta muutamia "rytmisten" liikkeitä joiden tekniikkaa ei vielä osata :p Kiva kun saatiin meidän joukkueeseen mukaan taas lisää yksi positiivinen ja oppimisenhaluinen tyttö :) !

Tänään meillä oli pidennetyt harkat Aurajoen urheilu-lukiossa, joka saattaa olla joidenkin sanix-tyttöjen tuleva koulu ;)
Ekaks me tehtiin vartalonhallintatreeni alkulämpäksi, ja sitten tehtiin avaukset ja käytiin ohjelma itsekseen pari kertaa läpi. Harjoituksiin tuli katsomaan Kirsi Lipponen, joka toimii tuomarina. Tehtiin ensin yksi läpimeno ja sitten alettiin katsoon ohjelmaa ihan alusta liike kerrallaan. Kirsi antoi meille hyvää palautetta ja myös rakentavaa kritiikkiä :) Sussut jäi vielä harkkojen lopuksi salille tekemään muutoksia ohjelmaan huomista varten.
Huomenna jatketaan taas pidennetyillä harkoilla Lintulassa ja hiotaan ohjelmaa ja tehdään vielä joitakin muutoksia. :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kisaako janika jo tällä kaudella ? (:
zemppiä kevääseen !

Elisa kirjoitti...

Janika ei kisaa ainakaan vielä alkukauden kisoissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Onks Demot sit lopettanu, kun eihän niit ollu kun 6 tyttöä? Mitä ne loput Demot tekee?

Anonyymi kirjoitti...

^ei sanixit varmaa tiedä toisen joukkueen asioista, kysy niiltä itteltään.

Anonyymi kirjoitti...

demothan on rytmisistä koostuva joukkue ni ne jatkaa sit yksilöinä varmaan.

Anniina kirjoitti...

emme tiedä miten demot jatkavat. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mut kai teitä kiinnostaa kuitenkin, ettei ne tän takia hajonneet?

Valkku kirjoitti...

Tietenkin meitä kiinnostaa myös alueen muiden joukkueiden hyvinvointi. Emmekä halua, että meille siirtymisen vuoksi joukkue hajoaa tai muuten aiheuttaa hankaluuksia vanhalle joukkueelle. Mutta me myös tarjoamme paikan meidän joukkueesta, mikäli tyttö jokatapauksessa lopettaisi vanhassa joukkueessaan.

Tämä on valmentajien, tytön ja vanhempien välinen asia, joten eiköhän jätetä asia täällä sikseen. Tämän vuoksi myöskään meidän tytöt eivät vastaile näihin kysymyksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva et saitte uuden hyvän tytön joukkueeseen!!! Ihmettelen ettei aiemminki oo jo tullu uusia tyttöjä teille :)