maanantai 18. tammikuuta 2010

Oma leiri kisakalliossa :)

Lähdettiin perjantai aamulla puol yhdeltätoista kisakallioon päin meijän omalle leirille hiomaan ohjelmaa. Tehtiin ohjelman runko valmiiksi joskus lokakuussa leirillä, mutta sen jälkeen ollaan keskitytty treeneissä vaan fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen eikä olla tehty sitä yhtään sen leirin jälkeen. Alotettiin nyt vasta vuoden vaihteessa tekemään ohjelmaa kaikki yhdessä. :)

Perillä vietiin vaan laukut huoneisiin ja lähdettiin heti puolentunnin lenkille lämmittelyksi, jonka jälkeen hiottiin ohjelmaa yhdestä viiteen, ensin yhdessä Liisa Lappalaisen kanssa, jonka kanssa tehtiin enimmäkseen hyppyjä ja sen jälkeen vielä yhdessä sussujen kanssa. Sitten ei ollutkaan enää muuta kuin nostotreenit ja sen jälkeen vielä otettiin uudet taitokuvat sanixien sivuille (:
Illalla mentiin rantasaunaan ja kokeiltiin lumiterapiaa :D lähdettiin saunasta aina pareittain lumeen pyörimään, ja toiset nauroivat ikkunassa :D oli hyvää kylmä-kuuma hoitoa lihaksille ;)

Lauantai aamulla aloitettiin 45min lenkillä ja sen jälkeen ruvettiin hiomaan ohjelmaa. Treenien jälkeen mentiin syömään kisakallion herkkuruokaa ja sen jälkeen mentiin pulkkamäkeen lämmittelyksi :D Laskettiin jonkin aikaa aidatuissa pulkkamäissä mutta sitten siirryttiin jo viime talvena hyväksi todettuun mäkeen, josta laskettiin pari kertaa letkana alas ja kun melkeen törmättiin isoon puukasaan, päätettiin lopettaa ja lähteä takas salille :D Kun saatiin sen päivän muut treenit kasaan, oli vielä kaikkien jännittämät yksilösuoritukset edessä. Oltiin aikasemmin päivällä arvottu järjestys, ja siinä kävi aika hauskasti että Amanda joka on melkein aina viiminen yksilösuorituksissa, joutui ensimmäiseksi ja Alina joka olisi halunnut olla ensimmäinen oli kaikkein viimeisin :D Kuvattiin yksilösuokat ja sen jälkeen vielä ohjelma, ja sitten sussu kuvas pelkestään jalkoja koko ohjelman ajan, jotta nähtäis jalkatyöskentelyä lähemmin. Niiden jälkeen lähettiin uima-altaalle ja saunaan. :) Oltiin hetki uimassa ja sitten lähdettiin syömään ja nukkumaan.

Sunnuntaina mentiin aamusta katsomaan lauantaina kuvattuja suorituksia TV:stä ja pareittan korjattiin toisiamme yksilösuorituksien perusteella. Sitten hiottiin vielä pari tuntia ohjelmaa ja käytiin syömässä ja lähdettiin taas pulkkamäkeen :) Tällä kertaa Sussut joutui pari kertaa pulkkajonon yliajamaksi, ja kun oltiin jo liian monta kertaa kaaduttu, päätettiin ettei enää kannata laskea :D Kolmen aikaan mentiin katsomaan LaTyn joukkueiden esityksiä ja myös esiinnyttiin itse :) Oli hienoja ohjelmia kaikilla tulossa. =)
Sen jälkeen treenattiin vielä pari tuntia, tehtiin palauttavat, käytiin suihkussa ja lähdettiin kotiin päin :)

Saatiin viikonlopun aikana ohjelma jo aikas hyvään malliin mut vielä riittää hiottavaa :P
Nyt on lepopäivä ja tiistaina taas jatketaan (:

tsemppiä kaikille treeneihin (; laitan kuvia vielä jonki ajan päästä lumiterapiasta ja pulkkamäestä :D

1 kommentti:

-Sussu S- kirjoitti...

Kiitos tytöt upeasta leiristä <3