keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Caribia Cup









Heräsimme aamulla aikaisin ja saavuimme Caribiaan seitsemältä aamulla. Sussut laittoivat Alisan ja Alinan hiukset valmiiksi koska niillä on joukkueen hankalimmat hiukset ;D Sen jälkeen siirryttiiv sivumpaan lämppäämään ja tekemään ohjelman osia, jonka jälkeen olikin jo aika mennä harkkasuokkaan klo 8.45. Harkkasuokka meni ihan hyvin ilman suurempia virheitä. Sen jälkeen lähdettiin laittamaan loppujen meikit ja hiukset valmiiksi ja popsimaan vähän syötävää. Pian tulikin sitten aika aloittaa kisalämppä ja aika kuluikin supernopeasti treenatessa. Päästiin tosi nopeasti harkkamatolle koska kisattiin koko kisan kolmansina ja ensimmäisinä omasta sarjasta. Harkkamatolla tehtiin aluksi vain omia heikkoja tasapainoja ja hyppyjä, mutta juuri ennen kuin siirryttiin keskittymistilaan, tehtiin nosto kerran ja se epäonnistui niin että linda kaatui amandan päälle. Keskittymistilaan lähdettiin siis pari tyttöä surusilmin. Keskittymistilassa aika kului myös hurjan nopeasti ja pian oltiinkin jo matolla.
Suoritus epäonnistui, nosto romahti, Amppu ja Alisa törmäsivät ja tasapainot tutisivat. Pisteiden jälkeen kaikki olivat ihan allapäin ja harmissaan, oltiin myös varmasti sen näköisiä, monella oli ripsarit pitkin poskia :(
Koottiin kuitenkin itsemme ja aloitettiin lämppäämään uutta kierrosta varten. Tällä kertaa harkkamatolla kaikki sujui hyvin ja kun päästiin matolle, ei tapahtunut törmäyksiä ja nostokin onnistui, oli tosi kivaa että yleisö hurrasi niin paljon kun nosto onnistui, nosti fiiliksiä paljon :) Kuitenkin, tasapainot horjuivat edelleen ja joukkoon mahtui muitakin virheitä, joten pisteet eivät nousseet kovinkaan paljon.

Lähdettiin harmissaan takaisin kotiinpäin. Kotona kerättiin itsemme ja luvattiin harkoissa joukkueelle että nyt tehdään ihan satakakskttuhatta lasissa ja nostetaan niitä pisteitä sieltä. Eilen tehtiin ohjelmaan paljon hyviä muutoksia ja nyt hiotaan niitä loppuviikko ja sitten lähdetään Jyväskylään Challenge Cuppiin perjantai iltapäivällä :) Viikossa ei ihmeitä tehdä niinku sussukin kirjoitti meidän sivuille, mutta muutokset vievät ohjelmaa varmasti eteenpäin :)

nähdään jyväskylässä!

Kuvat on otettu taas suoraan videolta mutta otetaan Jyväskylässä kunnon kuvia :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne pisteet sieltä varmasti vielä kauden aikana nousee, jaksatte vaan ahertaa salilla! :)Ohjelma on ihana ja ilmasitte nätisti, TSEMPPIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

kaikissa kuvissa näyttää olevan aina tuo sama tyttö edessä tekemässä hienon tasapainon? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit puvut ja ihania kuvia! Tsemppiä treenaukseen!:)

Anniina kirjoitti...

Kiitos tsemppauksista! :) Edessä oleva tyttö on Linda. :)

Anonyymi kirjoitti...

ketkä kaikki kisas caribias, ku laskeskelin ettei kaikki ois kisannu???

Anonyymi kirjoitti...

Toi Ida koo ja janika ei menny ja tytöthä on sanonu siitä jo aiemminki !

Anonyymi kirjoitti...

HEi kirjotan tänne ku teijän vieraskirjaan ei vastata tai mitään? ois kiva saada sinnekki uusii kuvii yms.

toivottavasti teil meni paremmin tänä viikonloppuna, koska must teijän nykynen ohjelma on ihana ja ootte muutenkin hyvii:)

Anonyymi kirjoitti...

Miten teillä meni Jyväskylässä?
Pisteet olen nähnyt, mutta miten suoritus meni? Hieno nousu caribiasta ainakin kun katselee suomen joukkueiden välisiä piste-eroja. Kidea jäi taakse ja moleihin n. piste! Kiva jos saadaan nopeasti tekstiä luettavaksi.

Elisa kirjoitti...

Moikka! Tosiaan, Ida K ja Janika ei kisaa, mutta kaikki muut oli matolla :)Ja sussut päivittää meijän sivuja ja ne laittaa kuvia sitte ku se on valmis, ainaki luulen asian olevan näin :D Meillä onnistui suokka jyväskylässä hyvin, ja oltiin tyytyväisiä siihen :) Vielä jatketaan ohjelman kehittämistä ja parin viikon päästä nähdään taas Liedossa Tul:n Piirin kilpailuissa :)Joku kirjoittelee pian Jyväskylästä ja kun alisa pääsee koneelle saadaan lisättyä myös kuvia tekstiin =)