lauantai 13. maaliskuuta 2010

kuulumisia (:

Heippa! Tämä viikko on sujunut hyvin, vaikka mukaan on mahtunut vähäsen sairastumisiakin. Niistä ollaan nyt jo onneksi parannuttu :) Ohjelma on siisteytynyt, mutta vielä on tekemistä. Ensi viikolla on tarkoitus saada kaikki osat puhtaiksi ja samanlaisiksi.

Eilen harkoissa meillä oli alkulämpäksi luistelua :) Ekaksi tehtiin reisipumppeja, ja muita juttuja että paikat lämpiäisi. Sitten siirryyttiin vähän haasteellisempiin juttuihin: Otettiin vauhtia ja tehtiin perään tasapainoja. Ristarikin onnistui, mutta hassuilta kaatumisilta ei vältytty ;D Lopuksi jaettiin joukkue puoliksi ja esitettiin meidän ohjelma luistellen toisillemme. Se oli aika hupaisaa kun piti samalla hyräillä musiikkia :D









Kun ohjelmat oli esitetty, mentiin salille, avattiin jalat ja tehtiin pystäri- sekä illutreenit ja alettiin hioa ohjelmaa. Sofia oli katsomassa eilen harkkoja, korjaamassa virheitä ja auttamassa Sussuja :) Saatiin hyvää palautetta ohjelmasta, mutta myös rakentavaa kritiikkiä :)

Tänään meillä on vapaapäivä ja huomenna on aamulla ensin harkat ja siitä sitten siirrytään seuran katselmukseen Raunistulan koululle. Sinne tulee kaikki pyrkivän joukkueet, sekä tuomareita. Myös vanhemmat ovat tervetulleita :)

Pari viikkoa takaperin olimme B-maajoukkueringin leirillä. Leiri sujui hyvin, vaikka vähän jännittikin kun oltiin siellä ekaa kertaa :) Esimerkiksi Larisan liikkuvuus-ja jalkatekniikka tunnit olivat tosi tehokkaita ja niistä sai paljon hyviä vinkkejä. Myös Veeran ketteryys tunti oli tarpeellinen :) Tuomareita oli leirillä monta ja heidän kanssaan käytiin ohjelmaa läpi ja katsottiin osia. Leirin lopuksi oli näytös jossa kaikkin joukkueet esittivät ohjelmansa pari kertaa ja tuomarit antoivat palautetta valmentajille sillä aikaa, kun voimistelijat tekivät loppuverkkaa Veeran kanssa. Uudet ohjelmat näyttivät kivoilta! Kaikenkaikkiaan leiri oli onnistunut, kiitos kivasta leiristä :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mihin aikaa teidän seurankatselmus on ? :)

Elisa kirjoitti...

Moikka! Se on klo 13-15 :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi puvut on vaan niiiiiiiiiiiiiiin ihanat! Täydelliset:) Toi hame on niin ihana ja ihanan värinen.

Anniina kirjoitti...

Kiitos :) Turun Pyrkivän joukkueet ja sukulaiset näkivätkin tänään sunnuntaina meidän uudet kevään puvut, kun meillä oli seuran katselmus :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja aivan upeat puvut on tällä kaudellakin!!!:) Teema tulee loistavasti esiin ja te oikein sädehditte niissä! Tyylikkäät, kauniit, herkät ja kuitenkin jotain uutta erilaista.
-katselmuksessa ollut

Ja niin on upea ohjelmakin! Näin vetisiä silmiä teidän suorituksen jälkeen. Todella voimakas, mutta herkkä ja herkistävä. Tsemppiä!

Linda kirjoitti...

Kiitos! Itsekkin tykätään tosi paljon uudesta puvusta ja ohjelmasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Pidin kovasti ohjelmastanne:) Kyllä oli tunteet pinnassa sitä katsoessa, ilmaisu oli upeaa! Olette te kyllä taitavia. Vartalot ovat kehittyneet mielettömästi ja olitte jo saaneet paljon naisellisuutta liikkeisiin.

Anonyymi kirjoitti...

onks teissä siis nyt se yksi demoista tullut tyttö? jos on niin minkä ikäinen hän on? (= kisaako hän?

Anniina kirjoitti...

Juu, Janika tuli Demoista ja hän on syntynyt vuonna -96, hän ei ole kisakokoonpanossa.