sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Sunnuntai 7.3 :)

Meillä oli tänään sunnuntaina pidennetyt ohjelmatreenit klo 10-16.30, vaikka lintulassa olikin kamalan kuuma ja huono ilma niin ohjelma parantui silti. :)
Aloitimme päivän yhteisellä lämpällä: Virtaavat vartalot ja siihen perään suoraan lajilämppä. Samaan aikaan Turun Urheiluliiton Xonox siellä treenaili viereisellä matolla hetken aikaa aamupäivästä, suloisia tyttöjä! :)
Teimme lihakset ja omat avaukset, sen jälkeen suoraan pystari -ja pirratreenit. Aloitimme ohjelman tekemisen kahdella läpimenolla ja sitten niiden avulla päätettiin miten on hyvä lähteä hiomaan, teimme musiikkilla pätkissä. Välissä tehtiin läpimenoja ja puolikkaita hiomisen lisäksi. Sussut myös kuvasivat :) Ruokatauko oli noin yhden aikoihin n. 20 min. Sen jälkeen aloitimme lämmittelemään tekemällä pumppeja ja avasimme vähän jalkoja ja selkää. Jatkoimme ohjelman treenaamista. :) Lopuksi teimme pitkästä aikaa puolet ja puolet eli sussut jakoivat meidät puoliksi ja jokainen otti parin, jonka virheet katsotaan läpimenon aikana ja sitten tekee toinen puoli joukkueesta samalla tyylillä. :) Tällä kertaa elisa oli sussujen pari niin, että sussut katsoivat elisaa ;D
Lopuksi vielä yksi läpimeno, joka kuvattiin. :) Päivän saldo oli hyvä, ohjelmaa saatiin hiottua paljon yhtäaikasemmaksi ja siistimmäksi. :) Nyt on hyvä jatkaa huomenna harkoissa!
Muutaman viikon päästä onkin sitten jo Caribia Cup, kisaamme kolmansina ja avaamme 14-16 sarjan :)
Kaikille paljon treeni-intoa ja onnea Caribiaan!!! :)

ps. Puvutkin rupevat olemaan valmiita viimeistä silausta myöten :) Minun puvun koristelemisesta voin kiittää ainakin äitiäni :D Seuran katselmus on viikonloppuna ja sitten näkee seuran muiden joukkueiden ohjelmia :) Sinne tulee myös muutama tuomari tuomaroimaan. :)

Kisoja odotellessa selasin vähän kuvakansioita ja löysin aika hauskan kuvan alinasta :D

2 kommenttia:

Xonox kirjoitti...

Hyvältä näytti tekeminen siellä teidänkin matolla :) Paljon tsemppiä kevääseen, ootte kehittyny hurjasti!

-Jenny-

Linda kirjoitti...

Kiva kuulla :) Tsemppiä myös teille!(: