maanantai 10. toukokuuta 2010

Vaajakoski, TUL:n mestaruus ja hopeaa avoimista :)


Lähdettiin matkaan Turun Akatemiantalolta puoli kuudelta perjantai illalla. Kaikilla oli vähän ongelmia päästä paikanpäälle koska jalkapalloilijoiden nappulat kokoontuivat sinne samaan aikaan marssimaan :D
Lopulta kuitenkin kaikki olivat autossa ja matka alkoi. :) Bussissa me tehtiin taas yhtä jos toista :D Tärkeimpänä kuitenkin, että liimattiin puvun sukkiksin strasseja, ja siinä vierähti kyllä tovi kun mietittiin miten me niitä nyt aseteltais :D Pareittain homma kuitenkin sujui hyvin kun keksittiin oikea tekniikka.. :D


Kapu ja Keke yhteistyössä.. :D


Linda ja Anniina ;)

Lopulta päästiin Hotelli Cumulukseen jyväskylään muiden pyrkivän joukkueiden jatkaessa vielä Vaajakoskelle nukkumaan. Hotellissa me mentiin oikeastaan suoraan nukkumaan, sillä aamulla oli herätys 6.15.
Puoli seitsemältä lähdettiin syömään aamupalaa, ja sen jälkeen juostiin bussipysäkille lähelle hotellia. Siitä bussi vei meidät Vaajakoskelle treenipaikalle.


Treenipaikalla me tehtiin pumppilämppä, ja sitten kuunneltiin vähän musaa ja hiottiin hetki ohjelmaa yhdessä, sitten mentiinkin jo vähän 8 jälkeen tekemään treenisuokka, mikä onnistui ihan OK. :)

Vähän väsynyttä porukkaa.. :D

Treenisuokan jälkeen lähdettiin takaisin hotellille nukkumaan hetkeksi. Kun tultiin hotellilta mentiin kauppaan ja siellä huomattiin että koko viikon hieman huonovointinen Ade oli tosi kalpea ja ihan tärisi kylmästä. Amppu lähti Aden kanssa kisapaikalle lepäilemään kun me muut tehtiin äkkia ostokset ja lähdettiin myös aden ja ampun perään. Kisapaikalla Aden vointi vain huononi, Ade makasi lattialla meidän kaikkien takkien peittelemänä ja oli tosi huonovointinen.

Me muut laitettiin hiuksia ja meikkejä sillä aikaa kun Ade lepäili. Lopulta oli Aden vuoro tulla viimeisenä hiuksiin ja meikkiin, mutta kun Ade nousi ylös paha olo iski ja Ade oksensi :(
Meidän muiden piti pysyä kaukana Adesta, mutta IdaK jäi Aden kanssa sitten vielä sinne lepäämään kun meidän muiden piti mennä syömään ja treenaamaan.

Kun oltiin syöty lähdettiin joukkueen kesken hetkeksi istuskelemaan ruokailukoululle ja juttelemaan. Sussut söivät vielä. Aden ja Idan oli määtä tulla myöhemmin syömään kun me muut treenattaisiin sen aikaa. He olivatkinsitten tulleet ja menneet ruokalaan juttelemaan Sussuille. Kuitenkin kun Ade lähti ruokalasta hän oksensi uudelleen ja siinä vaiheessa tiedettiin ettei saada Adea kilpailemaan lauantaina. :(
Me siis tehtiin sussujen kanssa uudet kuviot ja uusi nosto vain pari tuntia ennen omaa kisasuokkaamme. Sillä aikaa kun Ade meni Idan ja Janikan kanssa nukkumaan Aden isosiskon sänkyyn koska he yöpyivät koululla. Lindalla vaihtui melkein kaikki kuviot, kun se korvasi Melkein kaikki Aden soolot.

Lopulta päästiin kuitenkin sitten kaikkien sattumien kautta Sanix piiriin 7 tytön voimin ja oltiin valmiina menemään matolle. Kun meidät kuulutettiin yleisön kannustus oli ihan mahtavaa! Se nosti kyllä fiilikset kattoon vaikka Ade ei ollutkaan mukana. Kiitos taas kerran kannustuksesta:)

Kisasuokka meni hyvin, siellä oli vain muutama selkeä virhe jotka pyrittiin sitten korjaamaan.
Pisteitä saatiin 16.01 sekä bonus elämyksestä ja oltiin siis alkukilpailujen jälkeen tasatilanteessa Safirin kanssa, Kidean johtaessa avoimia sarjoja. TUL:ssä oltiin ykkössijalla.

14 tunnin päivän jälkeen lähdettiin lopulta syömään iltapalaa ja nukkumaan hotellille. Aden olo oli jo parempi, mutta kuumetta oli vielä jonkin verran. Linda teki taas tapansa mukaan muurin hotellihuoneen oven eteen estääkseen yöllisen unissakävelyn ulos huoneesta ilman että kukaan herää, tällä kertaa otettiin myös kuva siitä... :D


Aamulla sitten lähdettiin taas kisapaikalle 7 aikaan ja tehtiin muunneltu harkkasuokka, ilman Adea. Kuitenkin kaikki uskottiin että Ade pääsee illalla kisasuokkaan mukaan :) Harkkasuokka meni taas hyvin, paremmin kuin lauantaina. Sen jälkeen lähdettiinkin sitten hotellille syömään kunnollinen aamupala, jonka jälkeen lähdettiin taas bussilla takaisin kisapaikalle, ja kisapaikalta heti majoituskoululle, mihin mentiin treenaamaan kisapaikan ahtauden vuoksi.
Adekin aloitti lämppäämisen pikkuhiljaa tekemällä rauhallisia pumppeja. Mitään raskasta Ade ei kuitenkaan saanut tehdä, säästettiin kaikki voimat kisasuokkaa varten.
Ida K ja Janika lähtivät kisapaikalle jossain vaiheessa, ja lähettivät sussulle väliaikatietoja, jotta tiedettiin mihin tahtiin kisat eteni.
Sitten mekin lähdettiin kisapaikalle ja laitettiin puvut puoleenväliin, jonka jälkeen kuunneltiin musa ja sitten mentiin treenisaliin jossa oli joukkueita valmistumassa kisasuokkaan.

Nyt saatiin tehdä Sanix piiri 8 tytöllä ja kaikki olivat tosi varmoja mennessään matolle. :)
Suokka onnistui tosi hyvin ja kaikki olivat tosi tyytyväisiä suoritukseen ja parannettiinkin paljon lauantain suorituksesta, yhteensä 1,05 pistettä paremmat pisteet eli 17,06 ja bonus ilmaisullisesta kokonaisuudesta :)


Oman suokan jälkeen mentiin kisakatsomoon kannustamaan Sik Sakit, jotka esiintyivät loppukilpailuissa sekä Seralet ja Sanix tyttöjen isosiskojen joukkuetta Pippureita :)

Sitten olikin jo palkintojenjako. PAlkintojenjaossa Sussut sai hienon palkinnon kun saatiin parhaan ohjelman palkinto!! ;) Onnea sussuille ;)


Palkintojen jaon jälkeen lähdettiin kyllä AIKA unohtumattomalle suihkureissulle :DD Suihkuista suihkusi vain yksi iso vesinoro ja lämpötilaa ei voinut säätää, suihkusta tuli vuorotellen tulikuumaa, jääkylmää tai juuri sopivaa vettä. Piti aina odottaa koska vesi muuttaisi taas lämpötilaansa eikä kuitenkaan vältytty päänahan jäätymisiltä tai tulikuumalta vedeltä sen jälkeen :D

Kotimatkalla lensi tosi väsynyttä läppää, ja oltiinkin Anniinan kanssa kotona vasta puolelta öin, ja toiset vielä myöhemmin, koska he jatkoivat matkaansa vielä turkuun asti meidän jäädessä Aurassa pois.

Nyt on maanantain lepopäivä ja tiistaina taas jatketaan ja SM-kisoissa nähdään! :)







Lopuksi vielä kuva meidän pikku perheestä.. :D

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

etin teiän blogin että saan sanoa tän, en oo ikinä kokenu mitään kauheita tunnekuohuja (:D) koskaan minkään ohjelman aikana, mut tuolla TUL:lis loppukilpailussa ku katoin teiän ohjelmaa, meinasin alkaa itkee, ihan itku kurkussa ja silmät punasina katoin sitä. ootte niin taitavia ja teillä on superihana ohjelma, huipputyttöjä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon onnee, ootte ihan parhaita! :) Ootan jo että nään teijän sm-kisoissa, siellä sitten yhtä hyvin ja kaikki terveinä...

Anonyymi kirjoitti...

voi tsempit kyllä teille ja adelle varsinkin! Ja onnee ihan älytöömästi;)! toivottavasti sm yhtä hyvin!:) ja toi on IHANA toi vimppa kuva:D!

Anonyymi kirjoitti...

Adella oli yli 39 astetta kuumetta lauantaina, en ymmärrä miten hän jaksoi kilpailla sunnuntaina!

Anonyymi kirjoitti...

ja oksentaminen vie entistä enemmän voimia, ihme kyllä miten pystyi suorittamaan. Millon teidän tän kevään ohjelma tulee nettiin? Olis kiva fiilistellä sitä :)

Valkku kirjoitti...

Ade on niin sisukas, meidän rautainen mimmi!!:) Tahdon voimalla.

Pistetään finaalisuoritus tämän viikon aikana nettiin.

Anonyymi kirjoitti...

hophop ohjelmaa nettiin, ei malta oottaa enää :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikeen paljon onnea kaikille!!!
Toivottavasti kaikki nyt pysyis terveenä,niin että saisitte vietyä kunnolla SM-kisat läpi:)
Harmi kun jäi TUL;n kisat näkemättä (no netin kautta sitten).
Vantaalla siten ollaan katsomossa, kahdenpäivän liput ostettuina:)

-ulla-

Anonyymi kirjoitti...

laittakaa äkkii se video teijän suokast nettii, haluun fiilistellä enne sm-kisoi! ;) ainoot kisat mis nään teijät.. =( no mut hyvää kannattaa odottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Toi linda näyttää ihan sairaasti anna abreult:) onks ne sukuu?? =) tyhmä kysymys mut näyttää vaan niin samalt! :D tsemppiii ny treenaamiseen:)♥

Anonyymi kirjoitti...

joko ois sen videon aika? viikko meni jo :))

Elisa kirjoitti...

Asiassa kävi nyt silleen että Sussun piti tuoda muistikortti mulle, et voin ladata sen koneelle ja tänne näin, mutta me molemmat unohdettiin :D TÄNÄÄN harkoissa sussu tuo sen mulle ja sitten laitan sen illalla, tai huomen aamulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva jos tulis myös se teijän joulun yllärinumero. Eikös senkin pitäny tulla kaikkien näkyville:) (muistan lukeneeni joskus Sanixin sivuilta)

Anonyymi kirjoitti...

Toi Linda on ihan Anna Abreun näköne:)
Onks ne sukuu?? =) tyhmä kysymys ja kysyn tän viel uudestaa ku haluun tietää. tsemppii treenaamisee!:)♥

Elisa kirjoitti...

Ei ole sukua, Apulannan Toniin kyllä löytyy kaukaisia sukujuuria ;) :D Ja joulun yllätysnumeronkin pitäisi ilmestyä, mut en löydä sitä mistään joten siinä voi kestää :D

Anonyymi kirjoitti...

ei malta odottaa sitä ohjelmaa enää :)

Anonyymi kirjoitti...

laitatteko sitte tänne linkkiä, ku ohjelma on netissä? (: