keskiviikko 19. toukokuuta 2010

VIDEO!!

http://www.youtube.com/watch?v=P3bx67lml4w

Vihdoin, nyt saatiin tämän kevään ohjelma nettiin! :)

Mukavia katseluhetkiä, nähdään viikonloppuna!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

NIIN IHANA!!! Ohjelma mennyt sairaasti eteenpäin kauden aikana. Hyvää työtä tytöt ja valkut! :) Ens viikonloppuna vielä sitten paikan päälle fiilistelemään, vaikka netin välitykselläkin tuli kylmät väreet ja tippa linssiin. Näyttäkää viikonloppuna samanlaista ja mitali kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Loistosuokka!! IHANA:)
Te ja ohjelma olette menneet aivan mielettömästi eteenpäin! Mikä nousu. Nyt uskon että Sanix on mitaleilla!! Pirra<3 ootte ihanan liikkuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Upean näköistä.
Erittäin kaunis ja koskettava ohjelma!

Anonyymi kirjoitti...

Mitalin turkuun!!
-turkulainen

Anonyymi kirjoitti...

Ei uskoisi että on sama ohjelma kun Caribia cupissa:)) Aivan huikeen upea nousu , nyt mitali Turkuun.

Anonyymi kirjoitti...

Siis todella upea ohjelma ja valtava kehitys! Ootte ehdottomasti mun suosikki joukkue 14-16 vuotiaiden sarjasta!! Tuokaa se mitali sieltä SM-kisoista. :) Mä ainaki kannatan teitä ihan hulluna! Että se oon sitte minä joka huudan sieltä kurkku käheänä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toi kellistyksen irrotuskohta on vaan niin upee, kellään ei hievahdakaan jalka alaspäin. Harva joukkue pystyy siihen. Nyt vielä tsemppaatte ihan hiuksia halkoen sen yhtäaikaseks, niin varmasti tulee korkeet pisteet! Teillä on isot kannustusjoukut tukena :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava ohjelma:tunnelma herkistää katsojan, tästä ei voi muuta kuin nauttia!!! Teillä on aivan uskomattoman hyvä ilmaisu, eläydytte suoritukseen täysillä!!! Sunnuntaina tullaan kannustamaan teitä!!! Ja tuokaa se mitalli Turkuun!!!

Anonyymi kirjoitti...

aiva sairaan ihana ja onnistunu ohjelma. ;) <3
Toi kellistys tasapaino on ihan huikee.. Toisilla joukkueilla saattaa nähdä kun jalasta päästää irti se tipahtaamonia kymmeniä senttejä mut teillä se jalkapysy tismalleen siinä kohdassa mistä irrotitte. ;P

Anniina kirjoitti...

Kiitoksia tsempeistä! :) Huomenna sitten lähdetään Tinamien kanssa samalla bussilla itsevarmoin mielin kohti vantaata !! :) Lämmin käsi vielä Bixbeille tämän päiväisistä harkoista, jotka nostivat fiilikset Lintulassa vieläkin korkeammalle! ;) Olihan ne sentään viimeiset harkat, jossa saa tehdä kevään ohjelmaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis ohjelma! Aivan upeaa katsottavaa..:-)
Tosi paljon tsemppiä SM-kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA HIENOSTA VEEDENNESTÄSIJASTA SM KISOISSA! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnee viidennestä sijasta!<3 Harmillista että jouduitte lauantaina kisaamaan ensimmäisenä ja niiku tiedetään, eka paikka ei tod oo paras paikka..No mut, hyvät pisteet silti, paremmat olisitte kyl anasainu!^^

Anonyymi kirjoitti...

Onnea viidennestä sijasta! Teidän ohjelma toi mulle oikeen kylmät väreet monessa kohdassa :--)

Anonyymi kirjoitti...

onnea viidennestä sijasta sm-kisoista! (: teillä on yksi kauden kauneimmista puvuista ja ohjelmista!