tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kuulumisia..


Meillä kaikilla on nyt alkanut kesäloma koulusta, ja osa jatkoikin suoraan siitä töihin. Treenejä meillä on vielä juhannukseen asti joka arkipäivä. :) Ollaan tehty ohjelman osia ja sarjoja, ja harjoiteltu keilatekniikkaa. Osan täytyy harjoitella aika kovasti keiloilla koko kesä, ainaki mun :DD Ollaan myös oltu joukkueen ja vanhempien voimin inventaariossa Raision S-marketissa missä Sussu on töissä. Siellä oli hauskaa :D

Pyrkivän päätösjuhlakin oli viime viikolla, missä jaettiin palkinnot kaikille joukkueille. Pidettiin myös joukkueilta, ja oltiin pelaamassa mini curlingia turun Kiitoradalla ja syömässä herkkuruokaa Rossossa :) Kesän aikana mennään varmaan taas perinteisesti Anin tykö allasbileisiin ;))

Kesällä me kaikki tehdään ahkerasti kotitreenejä, ja treenataan ohjelmaa joka tehdään valmiiksi heti kun toinen Sussu palaa Turkista. :) Treenejä taas jatketaan heinäkuun loppupuolella.
Nyt kesällä ei varmaankaan päivitetä blogia kovin usein, kun nautitaan lomasta. Mutta kysymyksiä voi laittaa ja me vastaillaan kyllä niihin (= Mutta muistakaa, että me ei paljasteta mitään tulevasta ohjelmasta, ei yhtään mitään ;)
ps. laitettiin kesän ajaksi vähän vaihtelua blogiin! uudet vaaleat värit ;) perinteisiin mustapinkkiin palataan kyllä (;

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei, miten jotku kerkee käyä kesällä töissäki ku jos teillä on joka arkipävä treenejä? :)
uus tausta on kyllä muuten hieno, muttaku tuo harmaa teksti ei oikee erotu siitä. voisko sitä tekstin värii vaihtaa? ;)

Anonyymi kirjoitti...

tausta on hieno mutta teksti ei näy:( voisko sitä tekstin väriä vaihtaa?:)

Amanda kirjoitti...

hyvin ehtii käydä töissäkin :) itse oon nyt kuukauden töissä ja mulla alkaa joka aamu työt klo 6 tai 7 ja siitä 6 ja puol tuntii eteenpäin ni pääsen viimeistään puol 2. Ja nyt kesällä harkat alkaa yleensä klo 18.

Anonyymi kirjoitti...

missä treenaatte näin kesäisin? :) pidättekö ulkoharkkoja? ja mitä kaikkea kesäharjoitteluunne kuuluu?

sanix <3

Elisa kirjoitti...

Meillä on nyt aika pääsääntöisesti treenejä Pyrkivän urheilutalolla :) Ulkoharkkojakin on välillä, mutta enimmäkseen ollaan kuitenkin sisällä. Treeneissä me tehään aina jotain perusjuttuja, niiku esim. punttihyppyjä, pitovoimaa, nopeutta yms. sekä tietty niitä keiloja, ohjelmaa ja liikkuvuutta :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä on punttihypyt? ;p kuulostaa va hassult :D

Keke kirjoitti...

Punttihypyt on sellasii et tehdään erillaisii hyppyjä puntit jalassa :D ja puntit on siis sellasii painoja mitkä kiinnitetään jalkaa :)
Eli jalat painaa enemmä ku normaalisti ja sit siit on enemmä tehoo :P

Anonyymi kirjoitti...

Moi, kysyisin vaa et onks Adel jotain ulkomaalaisii sukujuurii, ku Adelinahan on melko erikoinen nimi? Ja onks hänen tää "lempinimi" Ade vai Adde? Onks teille tullu Janikan jälkee uusii tyttöjä kokeilee/kattoo? Ja viel: Miks Adelina vastailee ja kirjottelee harvemmi ko te muut tänne? Kiitti jos joku vastaa! Ootte ihania!

Elisa kirjoitti...

Moikka! Adelinalla on sukulaisia Ahvenanmaalta:) ja lempinimenä käytetään molempia, Addea ja Adea :D Ja me voidaan pyytää Adee vastaileen useemmi :P Eipä täällä paljon muut vastailekkaan ku minä, ani ja linda :D toiset vastailee painostuksen alaisena :DD Ja meillä ei oo käyny kattomassa ketään uusia tyttöjä Janikan jälkeen. Edelleen, tervetuloa kokeilemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kui te venyttelette ku ootte noi notkeit? :o