sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

yö-kylä reissu ;)



hiukan väsynyttä porukkaa ;D

Elikkäs minä alisa ja alina mentiin perjantain harkoista suoraan aden luo yöksi. Harkat loppui seittemältä ja Adden isosisko tuli hakemaan meidät harkoista. Päästyämme aden luo, aloimme heti kokkaamaan iltapalaa. Tällä kertaa tehtiin tortilloja :p Alina halusi välttämättä raastaa juuston ja se kesti odotetusti äärettömän kauan :D Tortillojen jälkeen vatsat olivat ihan täynnä ja siirryimme yläkertaan huoneeseen, missä meidän oli tarkoitus nukkua. Ade olikin levittänyt ison sohvan sängyksi, jossa me nukuimme :)
Adden pikkuveljet on ulkomailla adden vanhempien kanssa, isosisko Bulgariassa ja toinen isosisko oli kavereiden luona. Joten koko talo oli yksin meidän ;)
Aluksi katsottiin telkkarista jotain vanhoja 4D-ohjelmia mitä löytyi digiboksilta.. Niiden jälkeen katsottiin rytmistä voimistelua. Käytiin jossain välissä myös nopsaan koneella. Puhuttiin siinä sitten niitä näitä, ja Ade muisti että sen piti tyhjentää pyykipesukone. No, mentiin sitten alakertaan pesukoneel luo. Koneen luukku ei meinannut aueta millään, mutta kun tuli mun vuoro yrittää se aukesi heti ekalla repäsyllä :D No ei siinä vielä mitään, mutta kun Ade otti koneesta jonkun pyykin niin se ihan valui vettä. Katsottiin pesukoneen sisälle ja siellähän ne kaikki vaatteet uivat vedessä :P Joku putki oli unohtunut laittaa jotenkin oikein ja siksi koneessa oli niin paljon vettä.. Pyykit saatuamme suht koht kuiviksi rutistamalla niistä suurimmat vedet pois, niin mentiin kattoon Aden juhlamekkoa, jonka halusin nähdä :) Vaatekaapin ovissa oli isot peilit ja innostuimme ottamaan kuvia :D Niistä tuli aika mielenkiintoisia ja laitan niitä heti tänne blogiin, kunhan Alina vaan ehtii lähettää ne mulle! :)
Jatkettiin taas telkkarin kattomista ja aika vierähti tosi nopeesti. Katottiin kelloa ja se oli jo 4 yöllä :D Silloin alkoi jo ulkona valaistumaan eikä ollut enää edes kovin pimeetä. Juttua kuitenkin riitti edelleen...
Meillä oli Alinan ja Alisan kanssa hiukan ongelmia päättää ketä nukkuu missäkin kohdassa sohvaa :D Kaikki heitti jo vähän väsynyttä läppää, olihan jo perjaatteessa aamu :p Riehuttiin siinä vielä hetkisen aikaa ja viimein me kaikki väsähdettiin ja päästiin "nukkumaan". Siitäkään ei aluksi meinannut tulla mitään, koska koko ajan kun oli samaassa unen päästä kiinni, niin joku aloitti uuden puhumis aiheen :D Lopulta sitten nukahdettiin kuuden aikaan...
...Ja herättiin kymmeneltä ihan virkeinä, ainakin melkein kaikki ;D Syötiin aamupala ja siitä sitten kaikkien piti lähteä kotiin :)

Huh tulipas pitkä teksti, mutta lukemista ainakin riittää ;) Ja kuvia laitetaan heti kun saadaan koneelle! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Tiedä ettette te tytöt oikein voi päättää tällast, mut kysynpähän teijän mielipiteen, koska vieraskirjas tähän ei välttämät vastattais. Eli: kysyn oisko mulla mahiksia Sanixeihi? Oon vuosmallii 96 ja harrastanu jv:tä n. 6 vuotta + balettii pari vuotta sen ohella. Mutta: en ole järjettömän notkee, esim. spagat + spritsi ei mee pohjaan (joskus meni mut ei enää =(), etuperin puolvoltti menee jotenkuten, ei niinkää hyvi, tasapainot horjuu, mm. ristari ei IHAN viel onnistu yms. Mut haluan oppii ne, haluan kehittyy ja yritän parhaani. Eli mitä sanotte? Sitte: kuinka kauan ootte 14-16 sarjas? Miten kauan kestäis et musta noide tietojen perusteel saatais Sanixien tasone? Ja tohon tekstiin viitaten: mistä Aden mekosta siin puhuttii? Kiitti jos joku viittii vastata! <3

Elisa kirjoitti...

heippahei! Ollaan päätetty ettei kommentoida tälläisiin kysymyksiin täällä, koska tämähän ei ole edes meidän päätettävissä. Se, pääseekö joukkueeseen vai ei, selviää vasta kun on siellä salilla näyttämässä mitä osaa.
Ja ollaan 14-16 sarjassa vielä 3 kautta, tuleva keilakausi, ensi kevät ja sitten vielä yhdet keilat :)
Linda puhu tossa tekstissä Aden keltaisesta juhlamekosta. :b

Anonyymi kirjoitti...

paljo parempi ratkasu ;)