keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Vikat harkat ennen kesälomaa :)




Tänään aamulla Linda ja Alina tuli meille, koska oli luvattu niin aurinkoista päivää :) Ekaksi heittelimme keiloja pihalla ja sitten alkoi tekee mieli mennä uimaan! Sukelleltiin ja tehtiin kuperkeikkoja ja käsiseisontoja vedessä ja sitten mentiin saunaan. Siellä juteltiin ja naurettiin kaikenlaisille jutuille :D Saunan jälkeen alettiin ottaa aurinkoa ja syötiin siinä samassa sitten vesimeloniakin. Mentiin vähän ajan päästä uudestaan uimaan ja sen jälkeen laitettiinki jo harkka vaatteet päälle ja menimme syömään kanapastaa. Treenit alkoi neljältä joten lähdettiin siitä sitten aika pian harkkoihin.
Tässä muutama kuva :)
Alina varmisti ettei vettä mene nenään :D
















Harkat pidettiin Kupittaan maauimalan viereisellä nurmikkoalueella. Nämä harkat olivat viimeiset ennen kesälomaa, joten oli taas se aika kun piti julistaa kauden Sanix! Tällä kertaa se oli Linda, Onnea!!:) Harkoissa me tehtiin vartalonhallintatreeni, avaukset, pystäritreeni, punttihypyt, keilatekniikkaa ja ohjelmaa. Koska nämä oli viimeiset harkat ennen kesälomaa, niin olimme päättäneet että menemme uimaan siihen vieressä olevaan maauimalaan. Uitiin siellä ja kaikilla oli hauskaa :)!!!

Nyt alkoi sitten viiden viikon loma treeneistä ja totaalilepoa on tämä ja seuraava viikko. Ja sitten pitääkin alkaa tekemään yhdessä sovittuja kotitreenejä :)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä asteista tuo altaan vesi oli? :DD
ihan pakko kysyä kun meidän altaassa on vielä ihan jäätävää vettä ! :D

Alisa kirjoitti...

Se oli n.24 astet :)

Anonyymi kirjoitti...

kenen altaassa uitte? :)

Anniina kirjoitti...

He uivat Alisan kotona heidän altaassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onks teil nyt lähiaikoin mitää kimppayöt tai sellast? Laittakaa sitte paljo kuvii siitä jos on!!(: