lauantai 19. kesäkuuta 2010

...

Kirjottelen tänne nyt ensimmäistä ja valitettasti viimeistä kertaa. Eli pitkän mietinnän jälkeen tulin siihen tulokseen etten jatka enää joukkuevoimistelua. Selän repeämä ja takareiden rasitusvamma jotka jo viime kaudella vaivasivat oli yksi syy ja toinen oli että kun ei pystynyt kunnolla treenaamaan niin treenimotivaatio ei sitten riittänyt enään siihen että olisin syyskauden ollut sivussa ja alkanut treenaamaan taas kovaa keväällä. Kova ikävä tulee ihania tyttöjä ja valmentajia ja kiitän on ollut ihanaa kuulua sanix-joukkueeseen, kisoissa olen sitten syksyllä kannustamassa ! : )

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi, ei tosi harmi!:( Tuli jotenki tosi surullinen olo ku luin tätä ku mul on sellanen kuva et työ ootte niin sellanen tiivis porukka aja nyt yks lähtee :( Mut onneks voitte muuten nähä toisiann (:!

Anonyymi kirjoitti...

voi ei! :( loukkaantumiset on aina tosi ikäviä, ja on tosi surullista, että niitten takia joudut lopettamaan. :( tsemppiä kuitenkin jatkoon, saatiinhan me sentään yhden kauden ajan nähdä sunkin sanix säteilyä! olit ja olet edelleen todella lahjakas voimistelija! :) TSEMPPIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

:( .. mullakin on ollut jo yli vuoden takareides revähdys, pitää yrittää jaksaa sen kanssa vaa treenata.