torstai 28. lokakuuta 2010

Cailap Cup!

Viime lauantaiana oli siis kauden ihka ensimmäinen koitos, Cailap Cap! Mentiin Kupittaan kisahallille seitsemäksi, koska harkkasuoritus oli aika aikaisin. Sussut teki parille ekalle tytöille pohjameikit ja hiukset, muiden harjoitellessa ohjelman heittoja. Ei siinä mennyt kauaa kun oltiin lämpätty ja tuli jo meidän vuoro mennä tekemään harkkasuoritus :) Kaikilla oli hieman perhosia mahassa, mutta jännitys unohtui kun ohjelma lähti käyntiin (:

Suoritus oli melko yhtäaikainen ja siisti, eli ihan ookoo hyvä.. Sussut kertoi virheet samalla kun tehtiin palauttavia ja sen jälkeen korjattiin virheet. Sitten meni seuraavat tytöt meikkien ja hiusten laittoon ja muut jäivät tekemään tasapainoja. Kun ohjelman tasapainot oli käyty itsekseen läpi, mentiin katsomoon syömään eväitä :) Hileitä alettiin laittaa, kun kaikilla oli nutturat päässä ja siitä siirryttiinkin sitten lämppäämään kisasuokkaa varten. Tehtiin kaikennäköisiä juttuja, että kaikilla olisi lihakset ihan lämpinminä. Venyteltiin ja tehtiin vielä kumpparin kanssa parit avaavat hypyt. Ehdittiin tehdä vielä heittoja ja nostoa jonkin aikaa ennen alkumarssia. :)

Saatuamme puvut päälle mentiin jonoon odottelemaan marssin alkua.. :) Kun oltiin marssittu maton poikki, juostiin nopeasti samaan paikkaan jossa lämpättiin ja alettiin käydä ohjelmaa läpi musiikilla. Niin hyvin kuin siinä pienessä tilassa mahtui :D Tehtiin myös ilmaisukertoja, samalla pienesti tehden ohjelman liikkeitä. Ei ollut enää montaa joukkuetta ennen meitä, ja päästiin siirtymään harkkamatolle. Siinä saatiin tehdä vielä viimeiset jutut mitä kukin haluaa. Sen jälkeen mentiin hieman sivummas kaikesta mölystä :D ja tehtiin sanix-piiri. Sussut tsemppas fiiliksen huippukorkealle, jokainen sanoi vielä tärkeät jutut mitkä pitää muistaa matolla, vielä sanixhuuto ja oltiin valmiita menemään matolle! :) Siinä samalla jännityskin unohtui jonnekkin taivaan tuuliin.

Meidän kisasuokka ei mennyt niin hyvin kuin harkkasuoritus.Tasapanoissa tuli pieniä horjumisia, vartalot ei yhdistynyt, eikä tekeminen ollut ihan yhtäaikaista. Ollaan tehty harkoissa parempia suorituksia kuin cailapissa, ja se jäi harmittaa..Mutta me ei tästä lannistuta, vaan jatketaan täysillä eteenpäin!!!! ;)

Onnea kaikille mitalisteille! (:

Meillä tytöillä ei oo kuvia kisoista, mutta otetaan seuraavista kisoista että saadaan niitä tänne blogiin!! :)

En osaa sanoa vielä oikein mitään muiden ohjelmista, koska osaa ei nähty ollenkaan, enkä muista hirveesti mitään kun sieltä sivusta katsottiin oman suorituksen jälkeen.. Mutta ootetaan innolla että nähdään pian muiden uusia ohjelmia!! Toivottavasti seuraavissa kisoissa :)
Ollaan tehty omaan ohjelmaan nyt jonkin verran muutoksia ja lisäilty keilajuttuja aina johonkin väliin :>>

Lauantaina meillä on seurankatselmus, jonne tulee aika moni tuomari katsomaan ja antamaan hyödyllistä palautetta :)

NÄHDÄÄN SEURAAVISSA KISOISSA!! :)

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teil oli tosi hieno ohjelma. Huomas et siin voimistelee SANIX!!!!!!!!!!!!!!!! Puvut, meikit kaikki mahtavii!! Ootte mun lemppari joukkue!!!! Rakastan teitä!!!

Anonyymi kirjoitti...

mäkin rakastan teitä! Ja teidän ohjelmaa, ihana:)

Anonyymi kirjoitti...

mikä teidän ohjelman musiikki on? (:

Anniina kirjoitti...

kiitämme! :)
Musiikkimme on The White Stripes - Seven nation army. :)

Anonyymi kirjoitti...

TE VAAN OOTTE PARHAITA.....

Anonyymi kirjoitti...

monta kokonaista te teette ylensää harkoissa? onnee teillee kisoihiii ! <3

Alisa kirjoitti...

Kiitos!:)
Tehdään aina harkkojen alkuun muutamia kokonaisia.Sitten hiotaan ohjelmaa pienissä pätkissä ja väliin tehdään myös mahdollisimman monta kokonaista ja puolikasta eli sussu-supereita.
Ja kun kohotamme kuntoa tehdään powereita eli pari kokonaista putkeen.Juostaan siis loppuasennosta suoraan alkuasentoon.=)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä huomiseen!

Alisa kirjoitti...

Kiitos paljon ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos upeasta ohjelmasta! Kisojen tähti!!!

Anonyymi kirjoitti...

Te ROKKAATTE:) upeet tasapainot<3<3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

ONNEEEEEEEE TAAAAAAAAS TE IHANAT SANIXIT!!!!!!

Linda kirjoitti...

Kiitos :) ja kiva kun tykkäätte! ;)

Anonyymi kirjoitti...

tuleeko pian uutta postausta??? olitteko tyytyväisii suokkaanne piirin kisois? ootte parhaita!!!!<3<3<3<3

Anniina kirjoitti...

kiitämme. :) emme olleet tyytyväisiä suoritukseen, sillä osissa tuli virheitä horjumisten takia ja tuli eriaikaisuusvirheitä sellaisissa kohdissa, joita ei harkoissa yleensä tule. :)