keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kisatunnelmia ;)

Nyt on sitten lauantaina odotettu Cailap Cup, kotihallissamme Kupittaan urheiluhallissa! :) Paikalla siellä ollaankin klo 7 aamulla, jotta on riittävästi aikaa laittaa kaikki kuosiin. ;) Päivästä tulee varmasti kaikille pitkä, mutta antoisa!

Ajattelin tässä kirjoittaa teille luettavaksi vähän kisatunnelmia, sillä nyt kun on syysloma niin on aikaa :) hehee muilla joukkuelaisilla loma alkoi vasta eilen, mutta mulla on ollut maanantaista lähtien :D
Harkoissa on pyritty tekemään mahdollisimman paljon niitä nolla suorituksia, eli puhtaasti koko läpimeno tai puolikas horjumatta tasapainoissa, ilman keilojen pudotusta, ihan yhtä aikaa ja ilmaisullisesti :) Tänään keskiviikkona meillä on harkat, huominen vapaa ja sitten perjantaina on fiilistely harkat ennen kisoja ;) Teemme silloin hyviä kokonaisia ja loppuharkan teemme mielikuva harjoituksia ja tsemppaamme vielä toisiamme lauantaiseen koitokseen! :)

Puvut rupeavat olemaan viittä vaille valmiita, vielä muutamia koristeluita ja valmis ;) Eilen tehtiin puolikas puvut päällä ja sussut olivat todella tyytyväisiä siihen miltä puku näytti, kun teimme ohjelmaa! :) Tykkäämme kaikki puvuista ja ohjelmasta, sillä ne ovat niin meidän tyylisiä kummatkin ;) Keilojen teippaus hoidetaan tänään ja huomenna :)
Tälläkin hetkellä osa tytöistä on kaupungilla ostelemassa vielä viimeisiä kisatarvikkeita, tossuja ja keilateippejä ;)

Nähdään siis lauantaina ja toivottavasti tulette nauttimaan ohjelmastamme :) Me odotamme, että saamme näyttää sen teille ja odotamme myös että näämme muiden ohjelmat! Nyt vielä viimeisiä puristuksia kaikille treeneihin ja onnea kaikille Cailap Cuppiin! ;))

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miks sulla alko jo maanantaina loma, mut muilla ei? voiettä odotan jo innolla et näkisin teijjän ohjelman, kun itse en pääse sinne cailappiin.
mutta kuitenki TOOOOOSI paljon onnea ja tsemppiä ja kaikkea teille kisoihin ! <<3<3(((:

Anniina kirjoitti...

Asun kauempana turusta niin meillä syysloma on koko tämän viikon. :) Ja kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei, tää ei nyt liity aiheesseen kyllä yhtään, mut pakko kysyä :D nii että ootteko ajatelleet alkaa valmentamaan koskaan kukaan jotain joukkuetta sitten vanhempana? (:
paljon onnea kisoihin <3 (:

Anonyymi kirjoitti...

Onnee kisoihin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joku tuolla alempana kysyikin, muttei ole saanut vastausta, eli onko Elisa lopettanut? :(

Onnea kisoihin !!

Anonyymi kirjoitti...

Paaaljon onneaaa kisoihin!! ;) Odotan nii paljo et nään teijä ohjelman!

Linda kirjoitti...

Kiitos! ja niin mekin ootetaan, että saadaan näyttää ohjelma ;)) Elisa pitää ainakin toistaiseksi taukoa selän takia.

Anonyymi kirjoitti...

miten teillä meni omasta mielestä suoritus cailapissa? mikä teiän teema oli? mitkä oli teistä kivoimmat ohjelmat cailapis?

Anonyymi kirjoitti...

miks julia ja elisa lopetti?

Anonyymi kirjoitti...

APUAAA oon vieläkin ihan täpinöissä teijän ohjelmasta!! Ihan mielettömän upee! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaas äkkii kuvia + tekstii kisoista!!! En ite päässy paikan pääl, joten haluun nähä millanen puku oli ;) Ja mikä teijän musa oli???

Anonyymi kirjoitti...

uutta postausta! :D: ihan sikamakeet puvut ja ohjelma ! sanix tyylinen ! =) <3 tsemppii tulevii kisoihin !

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva jos tännekin tulis jutuu kisoista.Melkein kaikki osallistuneet joukkueet tai seurat päivitti heti kisojen jälkeen blogejansa tai seuran sivuilla oli juttuja...
Kirjottakaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

pian on jo viikko cailapista! postausta ?