maanantai 24. tammikuuta 2011

B-maajoukkueringinleiri

















jostain kumman syystä en saa kuviin kuvatekstejä joten ne nyt sitten puuttuu :( muttajoo siitä leiristä! Lähettiin sinne joskus perjantai aamulla ja päivä alko kiskalliossa omalla harkalla jonka jälkeen oli yksi tuomaritunti ja muita tunteja. Lindalla oli myös hiukan pahaa oloa havaittavissa joten linda jätti vikan tunnin väliin ja mentiin lepäilemään huoneelle. Lauantaina kaikki oli kuitenki mukana tekemässä. Tuomaritunneilta kuten vippen tunnilta tuli paljon hyvää tietoa ja ohjelmaa saatiin hiottua paljon :) en lähde tässä nyt itse arvostelemaan muitten joukkueiden ohjelmia enkä muutakaan, jos joku haluaa niin kommenttiboksissa sitten! Yövyttiin glorioitten kanssa samassa "talossa" ja saatiin illalla hiukan epätoivottua vierasta sinne mutta kaikki päätty ihan hyvin loppuen lopuks :) Sunnuntaina oli vielä pari tuomarituntia veeran ja mian kanssa ja sitten oli testit saaran kanssa jonka jälkeen leiri päättyi kaikkien joukkueiden osallistumaan näytökseen. Ohjelmat oli kaikilla hyvillä mallin tässä kohtaa kautta ja kaikki odottavat varmasti paljon uuden kisakauden ekoja kisoja! kuvissa on muutama havainnolistava kuva ohjelmasta mutta paljoaa ei nyt paljasteta! :)
terkuin.idaKOO

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On niin epäreilua et leiriläiset näkee muitten ohjelmat!! Keillä oli mieleenpainuvin ohjelma?:D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä epätoivottuja vieraita saitte?

Anonyymi kirjoitti...

voitteko ees kertoo et onks teil semmone sanixmainen räväkkä ohjelma vai semmosta titanic-hempeilyä? :)

Anonyymi kirjoitti...

nii mitä ne epätoivotut vieraat oli? :)

Anonyymi kirjoitti...

ei ohjelmia tarvitse arvostellakaan, ei kukaan sitä pyydä. teillä on hieno asenne, että muiden juttuja ei paljasteta. mitään sellaista ei vaadita, mutta muutkin joukkueet ovat kertoneet esim. kenen musiikki jäi erityisesti mieleen, kenellä oli ihana kokonaisuus ja mikä nosto oli kekseliäs.

sellaisten asioiden paljastamisesta tulisi muillekin joukkueille juuri hyvä mieli :) eikä se kerro mitään liikaa. joten kehuja jostain mieleen jääneestä olisi kiva kuulla teiltäkin!

Anniina kirjoitti...

Epätoivotut vieraat olivat siis jalkapalloilija poikia. Joita sai siis todellakin häätää pois. :D

Itse henk. koht. mielipiteeni ohjelmista on että on tulossa tosi hienoja ohjelmia tänä keväänä! :) Erityisesti mieleeni jäi La Stradan ja pippureitten ohjelma! :) Mutta yleiskuva oli kuitenkin kaikista ohjelmista WAU! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mut ettekö pitäny ovee kiinni vai mite ne pääsi sisään?

Anonyymi kirjoitti...

mite ne jalkkis pojat sitte lopulta lähti?
eiks ne uskonu aluks ees valkkui?

Anonyymi kirjoitti...

Soluja yhdistää pesuhuone ja samalla hätäuloskäynti, jonka ovea ei saanut lukkoon. Sieltä tulivat.

Lopulta uskoivat valmentajia. Valkut joutuivat kolmeen kertaan häätämään kunnes pysyivät oikeasti poissa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei täällähän oli se sanixien hienoin puku äänestys, et mitä siile kävi vai oliks se niinku tässä??:) En malta oottaa teijän ohjelmaa!! Niin, meeks te tartoon? Tsemppii teil tooooooooooooosi paljon!!!!!!!!!!!:D

Anonyymi kirjoitti...

mistä lähtien sofia sinervo on valmentanut teit kanssa? :)

Anonyymi kirjoitti...

juu, toi pukuäänestys kiinnostais muaki. et mikä sen voitti? ja uutta postaust!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

uus postaus vois olla kiva, ja joku pyysi siitä liikkuvuudesta sitä juttuu, ni voisiks te kertoo niinku tarkallee et miten teette liikkuvuutta`?