torstai 20. tammikuuta 2011

Heijsan alla !

..Eli siis Heippa kaikki !! :D Ajattelin nyt kirjoitella tänne vielä ennen maajoukkueringin leirille lähtöä.
Hmm.. mistäs sitä sitten aloittaisi :D Oikeastaan arki on alkanut luistaa taas mukavasti, niin harkkojen, kuin koulunkin osalta :)

AMeillä on muuten uusi lämppä, joka tehdään hyppiksellä. Se parantaa ketteryyttä ja nopeutta ja kuntokin kasvaa samalla ! :) Anilla havaittiin pieniä ongelmia hyppiksen kanssa :D Eikä mikään ihmekkään, koska hyppis oli siltä vuodelta, kun meillä oli eka hyppisohjelma! Siinä ajassa Ani on kuitenkin päässyt vähän pyrähtämään pituutta ;D Silloin 146 ja nyt 173 cm pitkä :D!

Meillä oli ohjelmaleiri täällä kotisaleilla viime viikonloppuna. Edeltävänä viikkona Sari oli käynyt katsomassa ohjelmaa ja Sussut saivat sitä kautta vinkkejä ohjelman parantamiseen :) Ja toisena leiripäivänä tehtiin siis muutoksia ohjelmaan. Molemmat leiripäivät kesti 7 tuntia. Väillä tehtiin nostoja, jotta ne saataisiin sujuviksi ja varmoiksi. Ohjelmaa hiottiin ja välillä tehtiin läpimenoja. Leirin jälkeen ohjelma oli mennyt eteenpäin :)

Keskiviikkona meillä oli psyykkinen harjoitus. Harkkojen aluksi sovitettiin uusia pukuja (; Ne on kyllä niin kivat <3 Näissä harkoissa ei tehty ollenkaan ohjelmaa, vaan puhuttiin joukkueen ja Sussujen kesken jännityksestä ja yms. tuntemuksista kisoissa. Tehtiin SANIX-piiri ja luvattiin toisillemme tärkeitä asiota:)

> Huomenna siis lähtö Kisakallioon B-maajoukkuerinkgin leirille :)Ekana on meidän omat harkat, muistaakseni 3 tuntia ja siitä sitten leiri jatkuu muilla tunneilla :)
Sunnuntaina on näytös, jossa ringin joukkueet esittävät uuden kilpailuohjelmansa. Tosi kiva nähdä muidenkin joukkueiden ohejlmat !! ;)

Siellä nähdään ! (:

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moikka! ootte ollu maajoukkuerinkileireillä ja nähny muiden joukkueiden ohjelmia. mitkä on ollu teiän suosikkeja? mitää teemoja yms ei voi tietty paljastaa mut mitkä o jääny eniten mielee?

Anonyymi kirjoitti...

juu ois muuteki kiva kuulla millast siel oli :)

ida kirjoitti...

teen tänään postauksen leiriin liittyen, ja kuvia on tulossa paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva et jaksat kirjoittaa; miksei oo laitettu mitään teidän tulevii kilpailui. Ja ne uudet taitokuvat:)) UUUUUSIIIIIKAAAAAA PIAN. Te ootte ihan sairaan hyvä joukkue mut teijän sivuil tapahtuu liian vähän, kuvia ja taas kuvia. MUISTAKAA ME FANIT OLLAAN TEIL TÄRKEIT

sanix kirjoitti...

Emme kerro muista maajoukkuerinkijoukkueista mitään, joukkueiden täytyy voida luottaa siihen, että mitä tapahtuu ja mitä näytetään leirillä jää leirille. Kaikilla kuitenkin hienoja ohjelmia tulossa!:) joten jäädään odottelemaan ensimmäisiä kisoja...