torstai 23. kesäkuuta 2011

demona.

Tapahtumasta on jo jonkin verran aikaa,
mutta parempi vähän myöhään kuin ei ollenkaan : )
Elikkä olin 8. kesäkuuta demona Turun alueen yhteisenä leiripäivänä Ilmaristen metsäpirtillä. Tila oli aika pieni, mutta onneksi vain Sussun pitämät tunnit pidettiin siellä ja muut tunnit sitten Ilmaristen koululla.
Aamulla Sussu tuli hakemaan 9.15 ja siitä sitten lähdettiin ajamaan kohti metsäpirttiä. Matkalla pysähdyttiin kaupassa, josta Sussu osti eväitä ruokataukoa varten. Tunnit alko klo 10.00 ja kesti aina 1 ½ tuntia. Heti ensimmäisen tunnin jälkeen olikin jo tunnin mittainen ruokatauko, mikä sit vietettiin ulkona mukavassa helteessä. Itse tosin istuin sitten varjossa, kun treenatessa tuli "vähän" kuuma : ) Sussu otti kyllä munki puolesta kaiken irti siitä helteestä : ) Tauon jälkeen olikin vielä 2 tuntia pidettävänä. Sussu piti siis lajitekniikkaa ja sitten vähän joukkueiden iästä riippuen akrobatiaa, illu- ja pirratreeniä ja sitten lopuksi liikkuvuutta.
Meidän piti sitten lähteä viimeiseltä tunnilta hieman aikaisemmin, jotta Sussu ehtisi ajoissa töihin. Otettiin myös Emppu ja Venla kyytiin, koska me tytöt jatkettiin siitä sitten harkkoihin. Sussu tuli sitten myöhemmin perässä, kun oli saanut työt tehtyä.
T. Amanda

(http://lanparty.fi/images/pirtti.jpg)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus, mut ois ihan kiva tietää kuka oli demona :D

Anonyymi kirjoitti...

no ainaski amanda ton on lähettäny, nii oisko se ?(:

Anniina kirjoitti...

Niinkuin lähettäjänä näkyy, niin Amanda oli demona. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oho tuota t:amanda ei ollut vielä silloin kun tuon luin :D