keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

UIMA-ALLAS PARTYT !!

Ei voi muuta sanoa kun että olipas antoisa ja hauska päivä! :) Tänään siis koko joukkue oli meillä juhlistamassa kevät kauden päätöstä ja tietysti myös vähän sitä, että tänään saatiin meillä myös syksyn uusi ohjelma VALMIIKSI! ;) oujee!! Ei voi siitäkään muuta sanoa kun että wau! Koko kroppa on tulessa kun sitä ohjelmaa saa tehdä! :) No tässä nyt oli päälimmäisiä fiiliksiä, nyt alkaa selostus. :)

Osa joukkueesta kurvasi siis aamulla Addelle ja muutamat jotka tulivat sussu L:n kyydillä lähtivät aamulla hänen työpaikaltaan. Aamulla sussu S. koki varmasti vatsanpohjassaan ainakin pientä jännitystä, koska joutui ajamaan Adden vanhempien tila-autoa, jotta kaikki mahtuisivat mukaan :D (Meille on sitä matkaa siis n. 30km). Tulossa oli ongelmia, sillä toinen porukka ajoi monta kilometriä väärään mutta lopulta hekin sitten pääsivät perille! ;)
Perille päästyämme alkoi melkein heti lämppä,
avaukset ja ohjelman teko meidän takapihalla. :)
Nurmikolla me sitten vedeltiin sukat jalassa (paitsi ali
nalla on jostain kumman syystä koko kolmisen tuntia juoksulenkkarit jalassa.. :D) Nurmikolla oli itseasiassa aika hyvä tehdä, kun nurmikko oli juuri ajettu. :)







Treenien lopussa iskä tuli kotiin grillailemaan meille ja sussut plus ida koo tekivät meille ruuan. :)) Me tytöt jäimme pihalle kehittelemään nostoa ja muistelemaan ohjelmaa. Kun ruoka oli valmis, siirryttiin pöytään! Tarjolla oli perussuomalaista kesäruokaa, nam! ;) Siinä sitten jonkin aikaa syötiin ja naureskeltiin vanhoja juttuja.



Syömisen jälkeen vaihdettiin kipinkapin uikkarit päälle ja mentiin ulkosaunaan. Ulkosaunassa päätin hallita löylyn heittoa ja tein sinne ihan jäätävän isot löylyt niin kauan että kaikki olivat hiestä märkiä :D Osaa rupesikin aika nopeasti kuumottaa ja menivät alemmas istumaan. Saunan jälkeen mentiin uimaan, tais muuten jäädä aivot sinne altaaseen jäätyessään ku hyppäs saunan jälkeen. :) Sen jälkeen kaikki suuntasivat paljuun. Just ja just me kaikki tytöt ja sussut mahduttii sinne samaan aikaan, tosin vedet menivät kyllä hiukan yli.... :D














(Anteeksi Adde kuvasta. :D)

Paljuilujen jälkeen mentiin suihkuun ja ruvettiin syömään jälkiruokaa :) Se oli niin herkullista, että oli pakko ottaa siitä kuvia!











Syömisen jälkeen tytöt lähtivät kotiin samoilla kyydeillä kun millä tulivatkin. Ruokaa meille jäi melko paljon, mutta kyllä ne joku sitten aina syö. :D Lopuksi vielä vähän muita kuvia päivästä. :)














ps. Ennen juhannusta on tullut ja on vielä tulossa pa
ljon uusia postauksia, joten huomatkaa lukea kaikki. :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vähä kiva ku nyt kesällä tullee näi paljo postauksia! :)
kui pitkä loma teillä on jumpasta?
ja montako kertaa viikossa pittää tehä koti harkkoja? :)

Anonyymi kirjoitti...

palkittiinko vuoden sanix jo? :)

Anonyymi kirjoitti...

keta noi emppu ja venla on ? :O

Anonyymi kirjoitti...

edellisessä postauksessa sanotaaa. ne o uusii tyttöjä :):)

Anonyymi kirjoitti...

missä ani assuu ku 30 kilsaaa matkaa? :o

Anonyymi kirjoitti...

heeei vastatkaa näihin kysymyksiiin ! ;)
ja kiva postaus muut missä se oikee asuu jos sinne on 30 kilsaa matkaa ? o;

Anniina kirjoitti...

Nyt vastailen :) Elikkä meillä on lomaa jumpasta viisi ja puoli viikkoa, josta tämä ja seuraava viikko ovat täyttä lepoa. Sussu lähettää meille kotitreenit vasta myöhemmin. :)

Tänään viimeisissä treeneissä palkittiin vuoden sanix, joka oli JANIKA!! :) perusteluina oli: erittäin motivoitunut ja ihan älyttömän huimasti kehittynyt. :) Meistä muistakin palkinto meni varsin oikeaan osoitteeseen!

Emppu ja Venla ovat siis uudet tytöt. :) aiemmassa postauksessa kerrotaan heistä.

Ja vielä viimeisenä: Asun siis Auvaisissa, joka sijaitsee kunnassa nimeltä Pöytyä :DD Joku saattaa ehkä tietää paikan Aura, asun lähellä sitä. Voin sen verran havainnollistaa tätä korpiauvaista, että tämän keskusta on ala-aste koulu....... eli melko korvessa asutaan :D