sunnuntai 21. elokuuta 2011

LEIREILYÄ JA TREENAILUA :)

Elikkäs jumppaloman jälkeisellä viikolla meillä oli kaupunkileiri jossa me tehtiin kuvio paikat ja hiottiin ohjelmaa :) Seuraavalla viikolla jatkettiin ohjelman hiomista, mutta tehtiin myös ponnu-, mäkitreeniä, kumpparihyppyjä, lihaksia ja liikkuvuutta.

Nyt viikonloppuna meillä oli lauantaina seuranleiri ja sunnnuntaina omaleiri :)
Lauantaina 09.00 aloitettiin alkulämpällä minkä Siksakin valmentajat pitivät meille kaikille. Alkulämpän jälkeen tehtiin kaikki Sussujen kanssa tasapainoja ja hyppyjä. Tämän tunnin jälkeen me pidettiin pieni hedelmäbreikki jonka jälkee hiottiin ohjelmaa tunnin verran. Oman tunnin jälkeen meillä oli zumbaa mikä oli tosi hauskaa, mutta kuitenkin raskasta :D Zumbailun jälkeen syötiin :) Ruokatauon jälkeen Ulla Meltsas piti meille keilatekniikkaa ja perustreeniä. Tehtiin kaikkea pientä kikkailua ja loppu tunnista Ulla auttoi lisämään hyppyihin monipuolisemmat keilat :) Siitä sitten siirryimme Kaisa Silanderin baletti ja vartalo tunnille. Siellä tehtiin ensin jotain lattiabalettia ja sen jälkeen sellaista vartalosarjaa :) Päivän päätteeksi kaikki joukkueet esittivät ohjelmansa ja meillä oli sen jälkeen vielä tunti omaa treeniä jonka jälkeen lähdimme kotiin.

Sunnuntaina tehtiin muutoksia ja hiottiin ohjelmaa. Lopuksi oli vielä liikkuvuus ja palauttavat ja siitä sitten suihkun kautta kotiin (:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

näittekö et teijät oli haastettu tohon kuvapostaukseen? odotan innolla teiltä sitä haastetta :)

Anonyymi kirjoitti...

^^^^^^ niinpää?
ärsyttävää ku ette ikinä vastaa näihin kommentteihin tääl, tai teil kestää aina ikuisuus..

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, miks te ette päivitä näit sivuja:((( teillä on paljon faneja jotka pettyy kun tääl ei tapahdu mitään:(( miksette kirjoita vaiks vuorotellen?? se saa meidät fanit iloisiks:)))))

Anonyymi kirjoitti...

postausta!!! kurjaa ku ei oo pitkäään aikaan mitään kuulunu teistä :(:( en halua painostaa, mut monia muitaki varmaan kiinnostais kuulla teistä =)