torstai 18. elokuuta 2011

Tulo Sanixeihin



Moi :)

Tää on meidän eka kerta kun kirjoitetaan tänne blogiin, eli tultiin siis Sanixeihin kesällä 2011. Meidät otettiin tosi hyvin vastaan, ja täällä on ollut tosi kivaa! Treenit on olleet aika rankkoja, mutta mukavia, ja opitaan koko ajan enemmän ja enemmän. Sussut ovat olleet meille kilttejä, reiluja ja valmentaneet tosi hyvin. He ovat kyllä tosi ihania<3 Tullaan tosi hyvin juttuun tyttöjen kanssa, vaikka ollaankin joukkueen nuorimmat ja he opettavat meille hyvin uusia liikkkeitä ja ovat hauskoja :D Oli kivaa kun tytöt pyysivät meitäkin treenaamaan kanssaan kesällä. Tietysti meillä on kova ikävä vanhaa joukkuetta ja valmentajia, mutta pidetään kaikesta huolimatta yhteyttä :) Ollaan tosi kiitollisia, että saatiin mahdollisuus tulla kokeilemaan Sanixeihin, varsinkin kun ollaan fanitettu Sanixeja niin kauan. Olette kaikki ihania<3 :)




Terveisin Emilia ja Venla <3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ehkä jossain jo mainittu, mutta kysyn vielä, että mistä joukkueesta tulitte? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuin vanhoja emilia ja venla on ? ootteko päässeet hyvin mukaan :o kisaatteko keväällä?! ja lähtikö vaihtaminen teistä itsestänne vai ketä sitä ehdotti? :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus ! ja must tää oli hyvä ku tytöt kummiski mainitsi et on ikävä vanhaaki joukkuet koska se varmasti on totta :) ihania olette<3

Anonyymi kirjoitti...

Emilia ja Venla tuli siksakista ja on -97.Teettehän sit sen "arvostele mun rippijuhlat"-postauksen kans? :)

NEFRIT kirjoitti...

Teidät on haastettu! Käykää katsomassa takemmin haaste meidän blogista www.turunurheiluliittonefrit.blogspot.com
♥:llä Nefrit