lauantai 24. syyskuuta 2011

" Arvostele mun rippijuhlat! "

Adde, Alisa, Alina, Janika ja minä(Linda) päästiin siis ripiltä tänä kesänä :) Kaikki Sanixtytöt eivät päässeet kaikkien rippijuhliin, mutta aina niissä joku ehti piipahtaa!

Ensiksi kerron omista juhlistani, jotka olivat samana päivänä kuin Addella.
Muut tytöt olivat sopineet jo aikasemmin, että tulevat ensin mun juhliin ja syövät ruuan ja menevät sieltä sitten Adden luo jälkiruualle :D Meidän kummankin juhliin pääsivät Amppu, Ani, Alina ja Janika :)
Oli tosi kiva nähdä sanixlaisia pitkästä aikaa! (jumppaloma oli tällöin meneillään). Syötiin meillä uunibroileria, uusia perunoita, fetasalaattia ja paljon muita raikkaita salaatteja. Ilma oli tosi kuuma, joten viihdyttiin varjossa puun alla ja juotiin mehua.(Sussuja huvittaa aina kun me tytöt etsitään mahdollisimman varjoinen paikka, ettei aurinko pääse häikäsemään :D) Iltapäivällä Anin äiti tuli hakemaan tytöt ja kuskasi heidät Adden luo juhliin.

Minä en tietenkään valitettavasti päässyt Adden luo, kun piti jäädä omiin juhliin sukulaisten kanssa :D Adden luona oli jälkiruokana mansikkakakkua, limekakkua ja paljon erilaisia keksejä. Tytöt olivat viettäneet aikaa kellarissa kuumuuden vuoksi ;D Muiden mukaan Addella oli kivaa ja vatsat tulivat varmasti täyteen herkullisista jälkkäreistä :)

Parin viikon kuluttua oli vuorossa Janikan partyt! Janikan luokse pääsivät Adde, Alisa ja Emppu :) Jälkkärinä oli mutakakkua ja erilaisia karkkeja. Kuumana päivänä mehua kului paljon ja se pääsi yllättäen loppumaan :D Eipä siinä mitään, onneksi kaupat olivat auki :) Alisan ja Adden mielestä oli tosi kiva kun Emppu pääsi kanssa tulemaan, koska oli vielä silloin ihan uusi meidä joukkueessa ja oli kiva jutella ja tutustua paremmin. Janikan luona tytöt sopivat myös, että mennään kaikki sanixit yhdessä treenamaan joku päivä, kesätreeneistä saa enemmän irti kun on jumppakaverit kirittämässä! :)

Seuraavaksi meidät oli kutsuttu Alinan rippijuhliin. Sinne pääsivät Ani, Adde, Alisa, Emppu ja minä. Syötiin Alinan luona salaattia, lihapullia ja kastiketta ja se oli tosi hyvää mun mielestä! Jälkiruuaksi oli juustokakkua ja jotain toista kakkua mikä ei nyt muistu mieleen.. Maastouduttiin jumppatyttöjen kanssa olohuoneeseen. Juttua riitti ja sanixläppä lensi kovaa vauhtia! :D

Viimeisenä, muttei vähäisempänä tiemme vei Alisan juhliin :) Alisan luo pääsivät Ani, Alina ja minä. Katseltiin siinä lahjoja joita Alisa oli saanut, kunnes meidät kutsuttiin syömään. Tarjolla oli lihapullia, kalaa, uusia perunoita ja salaattia. Jälkkäriksi oli sulkaa ja mansikkakakkua ja karkkeja jotka olivat erityisesti anin mieleen :D Alisa ei paljoa ehtinyt rupattelemaan meidän kanssa, kun vieraita lappasi sisään kovaa vauhtia. Oli kiva kuitenkin nähdä ja jutella vähän kuulumisia :)!

Kaikki ripiltä päässet saivat lahjan Sanixeilta, joka oli 140 euron lahjakortti Timanttisille! Kiitos paljon kivasta lahjasta!! :)
Ensi vuonna päästään vielä rippijuhlimaan (olipas hassu sana:D) Empun ja Venlan juhliin! :)

Tässä vähäsen juhlien kuvasaldoa!!















<3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missä kunnos teiän ohjelma on? voitteks kertoo siit jotai? onks uudenlainen vai sanixmainen? onks musas lauluu? mis vaihees teiän puvut on? voitteks kertoo väreistä jotain?

Anniina kirjoitti...

Emme kerro ohjelmasta tai puvuista yhtään mitään vielä! Näätte sitten kisoissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

kui ette ikinä päivitä tätä blogii ?!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei tällänen ei niin vomistellulinen kysymys mistä tuo lindan valkoinen mekko on ? ;)) se on aivan ihana <3