keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Huomenna edessä MOSKOVA! :)

Elikkäs takana olevat viikot ovat sisältäneet leiripäiviä, treenejä, läpimenoja, ohjelmaa keilojen kanssa ja tietenkin myös ilman keiloja. ;) Treeneissä on pääosin keskitytty tietenkin syksyn keilaohjelmaan, sillä kevään ohjelma on niin hyvin muistissa että sitä on suurimmaksi osaksi vain saatu fiilistellä. Odotamme innolla että pääsemme vielä kerran tekemään ihanan vapaaohjelman kisamatolle ja kuulla kun pisarat alkavat kaikua! Sitten annetaan vaan mennä ;)



Lähdemme huomenna perinteisesti Tarjoustalolta minibussilla kohti Helsingin rautatieasemaa. Juna lähtee klo 18. Yövymme siis venäläisessä junassa........mistä tulee varmasti ikimuistoista! :D Perjantaina meillä on siellä treenit ja ymmärtääkseni saamme myös mattoaikaa. Lauantaina on sitten normaali aamuharkka kisamatolla ja alkukisat, sunnuntaina on finaali. :) Finaalin jälkeen saamme seurata upeaa gaalaa! Maanantaina olemme kotosalla n. klo 13!

ps. SANIX TOIVOTTAA KAIKILLE ANTOISAA CAILAP CUP KISAA! Nauttikaa! :) Me ainakin aiomme nauttia sydäntemme kyllyydestä! <3

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TSEMPPIÄÄÄÄ!!!!!!<3

Anonyymi kirjoitti...

tuleeko venla ja emppu myös mukaan? tsemppii :)

Anniina kirjoitti...

Venla ja emppu ovat menossa mukana! ;)

Anonyymi kirjoitti...

kisaavatko he keilaohjelmassa ? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa matkaa ja tsemppiä kisoihin! :D

Anonyymi kirjoitti...

Paljon tsemiä kisoihin! <3

TERKKUJA KAIKILLE ;) T: ELISA!!

venla kirjoitti...

Emme kisaa Emilian kanssa vielä syksyn keilaohjelmassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

wow upea puku sanix !!!!