perjantai 6. tammikuuta 2012

Maajoukkueringin leiri + joulunäytös

Elikkä meillä oli maajoukkueringin leiri 16.-18.12 Kisakalliossa. Matkaan lähdettiin jo perjantai aamulla puoli 8 aikaan tutulla ja turvallisella minibussilla : ) Perillä meillä oli hyvä aika käydä ohjelmaa läpi, koska leirin avaus oli vasta iltapäivällä kolmen aikaan.
Leirillä panostettiin kevään ohjelmaan, mutta mukaan mahtui myös ilmaisua, pilatesta, leikkejä (jotka olivat muuten hirmu hauskoja), ja käytiin läpi suoritustekniikoita vaikeusosissa (tällä kertaa panostettiin tasapainojen asentoon). Lisäksi meille pidettiin ravintoluento, josta saimme hyviä neuvoja välipaloihin, sekä lauantai aamulla meillä oli inbody-mittaus.
Saimme leiriltä paljon ideoita ja vinkkejä ohjelmaan sekä ihan normaaliin arkeen. Sanix kiittää kaikkia leirin ohjaajia!

Tänä vuonna meidän seuran joulunäytös pidettiin 18.12 Turun Työväenopistolla (jossa, ne on pidetty jo muutaman kerran). Jolunäytös alkoi klo 17, joten meidän piti siis lähteä maajoukkueringin leiriltä vähän aikaisemmin. Bussissa laitettiin sitten meikit ja hiukset kuntoon. Perille päästyämme kenraaliharjoitukset olivatkin jo alkaneet, ni ei ehditty muuhun kuin meidän Hard Rock Halleluja- ohjelmaan. Tehtiin sit vielä kenraalien päätyttyä kaikki ohjelmat läpi, eli viime kevät, syksy sekä se Hard Rock Halleluja. Joulunäytöksessä oli teemana Euroviisut, minkä takia toi viiminen tanssi : ) Joulunäytös meni kaiken kaikkiaan hyvin.
Lopuksi vielä pari kuvaa Hard Rock Halleluja tanssista : )


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä oli super hieno ja voimakas ohjelma syksyllä! Yks mun lempi ohjelmista! :)