perjantai 6. tammikuuta 2012

SYKSY 2011

Keila ohjelman ensimmäisissä kisoissa eli piirinkisoissa emme olleet tyytyväisiä suoritukseen, sillä siellä tuli aivan liikaa turhia virheitä. Suoritukseen nähden saimme meidän mielestä hyvät pisteet. Pisteisiin olimme tyytyväisiä, mutta huono suoritus jäi harmittamaan. Aluekisojen tavoite oli saada onnistunut suokka, mutta taas jännitys vei voiton ja suorituksessa tuli pari suurempaa virhettä. Suokka oli yhtä aikaisempi kuin piirinkisoissa. Kuitenkin parannettavaa oli vielä paljon ennen Tul:n mestiksiä.
Kokkolassa Tul:n mestaruuskisoissa lauantaina kisasuorituksessa tekeminen oli paljon varmempaa kuin kaksissa ekoissa kisoissa ja olimme tyytyväisiä, koska sieltä ei löytynyt mitään suurempia virheitä. Sunnuntaina finaalissa tuli pari suurempaa tasapaino virhettä, mutta suoritus oli yhtä aikasempi mitä lauantaina.
Sm-kisoissa alkukisan suoritus oli hyvä noin puoleen väliin asti, mutta sitten loppuosa oli todellinen katastrofi.. Oltiin suoritukseen TOSI pettyneitä! Kisojen loputtua lähdettiin koko joukkue Venlan luokse. Sinne päästyä ne jotka eivät kupittaalla ehtineet käydä suihkussa kävivät Venlan luona. Muut aloittivat tekemään tortilloja:) Saatiin kaikki ruoka tehtyä nopeasti ja päästiin syömään. Vatsat täytettynä laitettiin nukkumapaikat kaikille valmiiksi. Ennen nukkumista tsemppasimme toisiamme seuraavan päivän tärkeään kisaan.
Sunnuntain finaali suoritus meni paljon paremmin kuin alkukisa. Yksi tiputus ja tasapaino virhe tuli, mutta muuten meni hyvin. Olimme vähän pettyneitä, sillä emme saaneet sitä täysin onnistunutta suoritusta koko kauden aikana, se jäi harmittamaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sujuuko ohjelma jo!(:
Pääseekö ama ja iiris kisaamaan? Entä kaksi nuorempaa?

Anonyymi kirjoitti...

mitä teille kuuluuu ? :)

Anonyymi kirjoitti...

olitte aivan mahtavia, niin upeeta..! huhhuh

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa Sanix!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa Sanix! Finaalipaikka jäi vielä harmittavasti toteutumatta, mutta apua kuinka paljon olette kehittyneet! :) Upeaa työtä! Te olette huippuja! <3

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti alatte taas päivittää tätä blogii ahkerasti!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on teijän kisakokoonpano?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teidän teema on???