tiistai 25. elokuuta 2009

HEIPS :)

Perjantaina ei ollut harjoituksia ja sovimme Anniinan kanssa, että hän tulisi meille heti koulun jälkeen. Anin isoveli heitti Anin Turkuun ja olin vastassa kaupungilla. Anilta oli unohtunut urheiluliivit kotiin, joten meidän piti mennä ostamaan ne sunnuntaisia harkkoja varten. Kun ne oli ostettu, lähdimme bussilla meille päin.
Heti kun olimme meillä, lähdimme pyöräilemään koululle päin, koska siellä oli mun kavereita ja Ani halus tutustuu niihin. Ja sieltä Anniina saikin paljon uusia tuttavuuksia :D Myöhään illalla me lähettiin kotiin päin pyöräilemään. Oli jo niin pimeetä, et kumpaakin vähän pelotti, selvittiin kuitenkin kotiin asti :D Kotona syötiin vähän herkkuja ja katsottiin tallennukselta Serranon perheen viimeinen jakso. Sen jälkeen alettiin katsomaan Sussulta lainattua jumppa DVD:tä joka oli Kevät -09 :) Sit nukkumaan ! :)
Aamulla, kun herättiin syötiin aamupala ja lähettiin kaupungille. Eka mentiin lintulaan (iso jumppa sali missä on kaksi voimistelu mattoa, sekä sirkuskoulu) katsomaan olisiko jollain joukkueella siellä juuri treenejä. Sen jälkeen tuli nälkä ja mentiin syömään. Jälkkäriksi mentiin syömään jätskit :) Käytiin vielä muutamassa kaupassa katselemassa ja sitten hypättiin bussiin.
Illalla mentiin taas ulos ja sunnuntaiamuna herätys oli aikaisin, koska ohjelmaleiri alkoi jo klo. 9.
treenit kesti n. 5 tuntia :)

Anniina kävi maanantaina taas lääkärissä istumakyhmyjen takia. Lääkäri sanoi heti, ettei Anin takareidet ole vieläkään parantunut :( nyt siis vielä lisää liikunta kieltoa.. Adekin kävi magneettikuvauksissa ja selässä on joku luuperäinen juttu, mikä on tosi kipee. Munkin selkä vihoittelee vielä, mutta toivottavasti kaikkien vaivat paranee pian ! :)

-linda :)

Ei kommentteja: