keskiviikko 19. elokuuta 2009

moikka! :)

Nyt on toinen sussukin palannut etelän lämmöstä rentoutuneena :) Sussu toi mukanaan pieniä tuliasia koko joukkueelle ja jokainen sai nostaa pussista oman kynttilänsä, värejä ja tuoksuja oli erilaisia. Kiitos sussu! :)
Myös Elisa ja Amanda saivat sussuilta rippilahjat, ripille pääsyn johdosta :) He saivat posliiniset balleriinat ja sydänkaulakorut. :)
Sanix on ottanut vasta vähän aikaa sitten harjoituksissa sykemittarit vakituisesti käyttöön, että nähdään sykkeet kussakin treenissä ja sen avulla pystytään lisäämään tehoa.
Me olemme hioneet pätkäpätkältä kiivaasti ohjelmaa ja koko aika paranee :) Tavoitteeksi on saada että läpimenon jälkeen syke olisi 130 tai alle, silloin kestävyys on hyvä ja jaksaa antaa läpimenossa yli 110 % itsestään ;D Tänään näytimme myös kikalle (tuomari) meidän ohjelman muutaman kerran läpi ja hän antoi positiivista palautetta, tästä on hyvä jatkaa treenaamista!

ps. Nyt voi varmasti sanoa että olemme saaneet koreografi Antton Laineen seuranleirille! :)

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Niin sitä vaan että eikö teillä kellään ole muuta parasta kaveria kuin joukkue??? On mulle itellekkin joukkue tositosi tärkeee, mut mun paras kaveri ei oo mun joukkueessa.

Elisa kirjoitti...

On tietenkin. Sillä että sanotaan että parhaat kaverit löytyy joukkueesta tarkotetaan lähinnä vaan sitä että ollaan kaikki ihan superhyviä kavereita keskenään:) Anniina ja Linda nyt on poikkeustapauksia, ne on superhypertodellakin parhaita kavereita :DD

Anonyymi kirjoitti...

miten voi olla ohjelman jälkeen syke 130 ? eihän se oikeen oo mahollista, koska jos vähänkin alkaa hölkkäämään niin yleensä ihmisillä nousee syke tuohon asti ainakin. Ohjelma on vielä yleensä paljon rankempi suorittaa, joten ei voi olla mahdollista saada sykettä noin alas! Ellei ohjelma ole sitten todella kevyt! Kahdessa ja puolessa minuutissa tuo syke ei voi pysyä alle 130, jos ohjelmassa on hyppyjä ja nopeaatempoa! Yleensähän juuri syke ohjelman loppu pitäisi olla suht korkealla, että jotain kehitystä tapahtuisi! :) En siis tiedä mitä teillä tuo onnistuu, mutta itselläni ei ainakaan onnistuisi kun syke on ohjelman lopussa se 180-190 :D vaikka olenkin harrastanut jo pitkään voimistelua ja reenaan paljon ! Voihan olla, että olen todella väärässä mutta aika mahdottomalta kuulostaa :D

Anonyymi kirjoitti...

joo määki ihmettelen samaa, et jos on tehny iha täysil ni se ei voi millää olla 130, koska jos tekee 100 prosenttisen täysil ni se nousee automaattisest yli 170 vaik ei oiskaa kauheen nopee ja vaikee ohjelma. et sori vaa mut mun mielest tost ei oo kauheest hyötyy..

Anonyymi kirjoitti...

Alkukaudesta se tottakai onkin noin korkealla ja yli 200 jopa, mutta siksi niitä toistoja ja kokonaisia tehdäänkin, jotta saadaan kunto kasvamaan ja kunnon kohotus = syke alhaalla!

Anonyymi kirjoitti...

Joukkue joka kävelee matolta hengästyneenä, on huonossa kunnossa, eikä kunto riitä ohjelman tekemiseen. Ja tuolloin se syke on lähemmäs 200. Ja lenkillä hyvä kuntosella pitäisi olla 150, joten kyllä sillä myös pitäisi pystyä tekemään ohjelma. 135 on joku fiksu minullekin sanonut, että sykkeen pitäisi olla kun ohjelmaa tehdään hyvällä kunnolla loppukaudesta.

Elisa kirjoitti...

Anniina kirjoitti tuossa vähän väärin, 135 on se syke johon me pyritään. Me yritetään saada kunto mahdollisimman hyväksi, ja jos on hyvä kunto, kykenee suorittamaan ohjelman 135 sykkeellä. Se on pyrkimys. Kuntoa haetaan kohottamalla maksimisykettä kuntopiirissä ja me tosiaan tällä hetkellä tehdään ohjelmaa yli 200 sykkeellä joten tavoitetta riittää :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoahan tuo on, että olette nyt jo aloittaneet treenaamaan sykkeen kanssa. Huomaa, että teillä on tulevaisuuden tavoitteet korkealla:) vaikka se ei nyt ehkä vielä onnistuisi, mutta kun nuoresta asti treenataan lujaa ja isoin tavoittein, jossain kohtaa se tuottaa hienoa tulosta!

Anniina kirjoitti...

anteeksi, muistin väärin :) niinkuin elisakin sanoi: me tosiaan tällä hetkellä tehdään ohjelmaa yli 200 sykkeellä joten tavoitetta riittää :D. joillain todellakin syke menee yli 200, mutta joillain se pysyy 150-190 :) mutta kumminkin 135 on tavoitteena.

Anonyymi kirjoitti...

oho! aika hurja toi syke tavote munki mielest mut en tosin tiiä asiast mitää :D mul nousee ainakin 180-190 ohjelmassa :) tsemppii tosi paljon harjotteluun ja näyttäkä ekoissa kisoissa mist teijät on tehty ;)

Anonyymi kirjoitti...

mikä aden selässä oli?

Elisa kirjoitti...

Aden selässä oli joku luuperänen juttu. Adde on nyt tekemättä selällä mitään vähään aikaan..Voidaan kirjottaa siitä vielä myöhemmin tarkemmin:)

Anonyymi kirjoitti...

miksi poistitte kommentteja???? äsken kävin kattoos niin oli 12 nyt 9 kommenttia :o

Anonyymi kirjoitti...

Blogspot temppuilee, ei he oo poistanu kommentteja, mullaki näkyy sillee aina välillä. :) nyt on taas 13 sun viestin jälkeen ^

Anonyymi kirjoitti...

Kirjotelkaas taas jotain uutta juttua!! :)

Anniina kirjoitti...

kirjoitamme niin useasti kun vain tulee asioita mitä voi kirjoittaa :) olin lindalla viikonlopun ja linda lupasi yrittää tänään ehtiä kirjoittamaan viikonlopusta.

Elisa kirjoitti...

Jep, ja viikonloppuna on se Pyrkivän oma leiri, niin varmasti kirjoitamme siitä viikon alussa :)