keskiviikko 26. elokuuta 2009

Surullinen uutinen

Teimme tänään isoja päätöksiä ja valitettavasti päädyimme ratkaisuun, mikä on paras ratkaisu joukkueen tulevaisuutta ajatellen:

Sanix ei osallistu syksyn välinekilpailuihin.

Jätämme vanteen väliin ja aloitamme keskittymisen kevääseen jo nyt. Tällä hetkellä joukkueessa on niin paljon loukkaantumisia ja osa niistä vielä sellaisia, etteivät tulisi täysin kuntoon syksyn kisakauteen mennessä. Emme viitsi ottaa riskiä loukkaantumisten kanssa, vaan annetaan niiden parantua rauhassa, jotta saamme ne täysin parantumaan ja näin taas olemme keväällä täysillä mukana.
Käännämme katseet nyt tulevaan ja aloitamme fyysisten ominaisuuksien kehittämisen ja siirrämme kaikki tähtäimet ensi kevääseen, jossa toivottavasti nähdään huippukunnossa oleva Sanix:)
Annamme nyt tytöille aikaa hoitaa itseään kuntoon ja kehitämme niitä ominaisuuksia, joihin kaikki pääosin pystyy osallistumaan.

Tämä oli todella kova paikka joukkueelle ja varmasti menee aikansa ennen kuin olemme sulatelleet asian, mutta kaikki ymmärsivät päätöksen ja ovat toisaalta motivoituneet ensi kevään uuteen haasteeseen. Kyyneleiltä ja surulta ei kuitenkaan vältytä, mutta kyllä tämä kohta taas positiiviseksi käännetään.
12-14sarja on nyt ohi ja Sanix jättää Catwalkin taakseen<3

ps. sama teksti on myös sanixien kalenterissa.
Sanix ottaa uudet haasteet vastaan ja tulevat kumminkin kaikkiin turun kisoihin seuraamaan kisoja :) siellä näemme!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no harmi olisin niin halunnut nähdä ohjelman mutta ymmärrän silti ei olisi kiva jos teille tulisi enämmän kipuja keillä nyt niitä on.stsemppiä ja jaksamista ootan innolla kevään ohjelmaanne! ;)

Anonyymi kirjoitti...

voi voi :( tosi surullista kun ei nähdä taitavaa ja omaperäistä sanix-välineohjelmaa. kuitenkin tosi ymärrettävää, koittakaa hoitaa itsenne kuntoon ensi kautta varten ja TOSI PALJON TSEMPPIÄ<3

Anonyymi kirjoitti...

Ekan sivun vika postaus? Siis mitä..