lauantai 29. elokuuta 2009

huomio

Nyt on puhuttu hirveästi meidän loukkaantumisista ja vaivoista.
Joten saaden selventää tilannetta hiukan: Meillä on vain kaksi tyttöä, ade ja minä, jotka ovat loukkaantuneita niin ettei pysty treenaamaan kaikkia asoita liikuntakiellon takia. Muut vaivat ovat pikkujuttuja jotka eivät haittaa treenaamista. Aina kovasta treenaamisesta tulee pieniä vaivoja, mutta loukkaantumisesta voidaan puhua vain kahdesta tytöstä.

adella on iso rasitus selässä, koska hänellä on niin notkoselkä ja kaikki liikkeet rasittaa alintanikamaa. Pitkään ollaan jo tehty paljon selkääpyöristäviä liikkeitä, mutta adella notko selkä on niin paha, että se ei nopeasti pyöristy. Aden vaiva ei siis ole tullut pelkästään voimistelusta.
Minulla tulehtui sen takia istumakyhmyt, kun kasvoin nopeasti todella paljon. Harkoissa venyteltiin jalkoja liikkuvammaksi, jolloin ne olisivat voineet revetä, koska sitä ei ehditty huomata, mutta eivät ehtineen revetä.

Me treenaamme todella terveellisesti harjoittaen paljon tukilihaksia ja vartalonhallintaa. Joka treenin päätteeksi on lihashuolto/palauttavat ja heti perään suihku, jossa lihakset pääsevät heti palautumaan. Niiden lisäksi harkoissamme on erillinen lihashuoltotreeni.

Nyt on tullut myös paljon spekuulaatiota meidän syksyn pärjäämisestä.
Siitä ei tarvitse puhua, koska emme ole osallistumassa kisoihin syksyllä. Joten toivomme että käännätte katseenne meidän kohdallamme suoraan kevääseen, niinkuin valmentajat ja koko joukkue on jo tehnyt. :)

Onnea muille joukkueille todella paljon syksyn kisoihin ja koetkaa onnistuneita välineohjelmia! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

justhan te tuolla kirjotitte että niin suuri osa on loukkaantuneita että sen takii jätätte väliin ja eiks sillä lindallaki ollu jotain seläs ? ja jossai tekstis luettelitte kaikkien teiän vaivoi ni on teil kyllä poikkeuksellisen paljon niitä vaikka ne ei olis suoraan loukkaantumisia ni kuitenkin, että tossa iäsä aika paljon mun mielestä..

Anniina kirjoitti...

Muiden vaivat ovat pikkuvaivoja jotka tulevat nopeasti kuntoon, eivätkä haittaa tekemistä. Ja meillä on myös muita syitä miksi emme osallistu vanteeseen, kuten se että haluamme harjoitella ja keskittyä sm sarjaan, johon keväällä siirrymme. Pieniä vaivoja tulee aina. "Urheilija ei nää tervettä päivää" :) ja tuo on täyttä totta.

Anonyymi kirjoitti...

Tottahan se on että aina jostain kolottaa. Eikä se paljoa auta, jos on 8 tyttöä joukkueessa ja kaksi loukkaantunutta, jotka ei välttämättä olisi pystyneet kisata niin kyllä se varmaan on järkevämpää jättää kokonaan kisat väliin ja keskittyä kehittymiseen, kun mennä kisoihin kuudella ja koko syksy menisi hukkaan kehittymisen kannalta. Ohjelman teko ja kisakausi kuitenkin verottaa aika paljon kehittymistä eli ei siihen tarvita koko joukkueen loukkaantumista että jättää kisat väliin... :)